Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Znów prezenty !

etler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na dedyku zbytnio nie polecam chyba że z kodami bo dzisiaj wyjątkowo ich dużo... Rano włączyłem to do 13 nic nie zbierał bo koda zebrał ;.

Opublikowano

kur... a ja bym teraz bocil na dedyku 24 tylko ze moj bot sie wylanczyl a nei wiem gdzie jest pultpit zdalny ;//

Akcesoria i tam , albo w koszu. Ja kiedys 2 dni szukalem , do kosza se wywaliłem jak mi pulpit czyscilo ...

Opublikowano

Na dodatek dziś 6 a w dniach 5-6 są kontrole. Kto dziś boci jest kamikadze a kto nie dostanie warna jest hardkorem

to ja jestem hardkorem boce przez 1 tydzien do teraz i bana na 2 kontach: 1 konto: boxy 2konto: StreuneRy

sig.png

Zapraszam!

No to ACTA!

Opublikowano

Boce od 2 miechów 24/7 0 warna;) Botting to loteria :)

Z tym, że botting to loteria nie zgodzę się z tobą, w niedzielę miałem bardzo dziwną sytuację. Była w nocy aktualizacja kbota, więc zacząłem ręcznie prezenty zbierać i podleciało do mnie 3 adminów, amarisa chyba i ktoś jeszcze. Puścili empa ja wyskoczyłem i nie zważałem na nich, oni po sekundzie odlecieli. Więc chodzi im tylko o kasę, założę się, że kupowałeś uridium, wysyłałeś smsy, premium cokolwiek, dlatego nie banują tych, co płacą dla bigpointu :-)

To jest logiczne

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

roseq w pewnym sensie tez się zgodzę z tym co napisałeś 1 sms w miechu i ci bana nie dadzą ;))

Pytanie do tych co niby zbierają 140K uri ... jak to możliwe ?

(chodzi mi tu o panów wilk2323PL oraz ToxycznyOdpad)

ja boce od 7:50 I do teraz zebrał dopiero 28,861 Uri...

@Edit Down

Boce Pbdo botem ... kody mi się nie pokazują hehe... podwajacz mam kupiłem o 11 ;) i jakoś mało zebrał więc wątpię ze w 9H może uzbierać 140K uri...

1329772636-U391511.png

Opublikowano

To jest raczej wykonalne. Jeśli masz farta albo program do wpisywania kodów i podwajacz zawartości skrzynek. Ja już zebrałem jakieś 30k uri. Jeszcze to ile zbierzesz zależy od tego czym bocisz :)

Opublikowano

OOOO tak :D znowu preznty :D Ps. patrzcie na profil :)

@inni gracze ktorzy zaraz bede mieli do mnie pretensje ze odkopalem ... nie odkopalem ... nie bede zakladal nowego teamtu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...