Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Metin2 Multibot 1.7 by Slait

Mroczny666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam system 64 bit... jak włączam injectorem 64 to mi pisze process error. Jak 32 bit to mi nie injectuje(xinject), albo na privie mam okno hacka ale nie ma ikonki postaci i dane są 0, jak coś klikne to znaki zapytania i wywala.

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ściągnąłem kilka injectorów i żadnym nie mogę włączyć. Tzn. pojawia się okienko metina (nie gram na pełnym ekranie) i bota, ale po 3 sekundach słychać brzęk i się wyłącza. Injectory uruchamiam jako administrator (PPM na injector -> uruchom jako administrator). Wstrzykuję jedną dll'kę z samym botem (trzeba jeszcze jakieś?).

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

z relogerem dziwną opcję mam. wpisuję id ,passy, serwer channel i tak dalej , włączam, ale jak mnie kicknie albo specjalnie się wyloguję żeby sprawdzić czy działa, to ekran metka robi się czarny, a proces metin2client.bin się zawiesza.

[V] 10 Postow

[V ] 50 Postow

[V ] 100 Postow

[ ] 150 Postow

[ ] 200 Postow

[ ] 250 Postow

[ ] 300 Postow

Pomogłem? Jebnij +'ika!

34823.gif

Wytłumacz mi, drogi użytkowniku tego forum, dlaczego jak piszę w poście "walnij +'a " to stawiasz mi minus?

Opublikowano

Jeżeli jest bezpieczny, to wytłumaczysz mi czy ten bot ma taką funkcje, mianowicie zmienianie passów?

Bo zaraz po tym jak włączyłem injector.exe (oczywiście jakiś błąd był), zacząłem skanować komputer. Znalazł mi to co wyżej pisałem, od razu wszedłem na metin2.pl już nie próbując zmieniać hasła tylko "zapomniałeś hasło". Okazało się, że 2 min przed tym jak dostałem nowe hasło, stare było już zmienione.

Jeśli pomogłem, daj "lubię to" :)

Opublikowano

Włączam bota ale po 2 minutach mi go wywala i piszę że mam jakiś error. Poradzi ktoś coś?

Mnie też wywalało, dlatego postanowiłem ściągnąć paczkę metina z zablokowanym już hs, nic tylko grać.

http://www.mpcforum.pl/topic/491656-tutdownload-gotowiec-metin2-pl/page__st__120

28al1d2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...