Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Support BF3

sgt.Hobbit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój kolega jest bardzo uczciwy i podczas instalacji BF3 zaznaczył iż, nie spełnia wymagań wiekowych dotyczących gry. Teraz ma problem ponieważ nie może odpalić gry, a jego Cd-Key jest przypisany już do konta do którego nie ma dostępu (podał e maila którego nie zna/nie pamięta). Normalnie loguję się do Origin za pomocą loginu i hasła ale do battlelogu już wejść nie może ;/ Teraz mam do was pytanie czy można to jakoś łatwo rozwiązać czy trzeeba pisać do supportu (jeśli będzie trzeba to poprosze o link:)

pc_sgt.Hobbit.png
Opublikowano

Zapoznaj się prosze z regulaminem lokalnym działu Battlefield, a szczególnie z pkt. 13 ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/460987-regulamin-dzialu-battlefield3/

;)

Opublikowano

Nie ma innego rozwiązania niż support, im szybciej napisze tym lepiej dla niego. Kumpel też miał ten problem, sprawdzili jego konto i od razu wiedzieli czemu nie może grać, przysłali mu instrukcje oraz nowy CD Key, bo ten aktualny jest zablokowany. Powinni mu odpisać do dwóch dni.

Zapoznaj się prosze z regulaminem lokalnym działu Battlefield, a szczególnie z pkt. 13 ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/460987-regulamin-dzialu-battlefield3/

;)

Również dobrze mogłeś edytować jego post i tam to napisać, bo ani to nic nie wnosi do tematu ani nie pomaga tylko spamujesz temat.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

Możecie podać link do tego supportu ? Sam szukałem w google'ach ale wyszukiwało mi tylko recenzje/porady do support'a czyli żołnierza wsparcia. Jeśli chodzi o te prefixy to przepraszam zapomniałem, a z regulaminem zapoznam się w najbliższym czasie.

Edit: Dobra już znalazłem ten support przepraszam za problemy temat można zamknąć gdyż tu już mi więcej nie pomożecie. Dziękuję Wasylowi za pomoc :)

pc_sgt.Hobbit.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...