Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][1.0.0][Bukkit] Pliki serwerowe Survival+ by -Shogun-!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przydalby sie jakis plugin do np. skanowania eq gracza (chyba coś takiego było) lub np. na niewidzialność.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@TheProcekAMD

Dziękuje za propozycje, uwzględnię twój pomysł w kolejnych plikach.

Czekam na kolejne opinie i propozycje, pamiętajcie, pliki tworzę specjalnie dla was, nie dla siebie ;)

Nic z tego nie mam, robię to z czystej przyjemności, dużo razy pomagałem przy różnorakich projektach serwerów,

teraz nie pomagam przy żadnym serwerze, więc muszę się czymś zająć, a razem z wami zrobimy ciekawą paczkę.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

I like you :D

Pliki wymiatają, bardzo dobre :)

Łap "Like!" :P

Dopracowuj i ulepszaj te pliki bo na prawdę są dobre.

Pozdrawiam Apek424 :)

apek424newsygnatura.jpg

Opublikowano

Potrzeba mi pluginu na sklepy. To możesz dodać do wersji 2.1!

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Pliki fajne łap "Lubię to"możesz dodać sklepy oraz plugin jak ktoś zginie to zabiera mu kasę wtedy będzie prawdziwy Survival .Mam takie pytanie czy jest jakiś plugin aby po śmierci gracza banowało go na kilka dni ?

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Pliki fajne łap "Lubię to"możesz dodać sklepy oraz plugin jak ktoś zginie to zabiera mu kasę wtedy będzie prawdziwy Survival .Mam takie pytanie czy jest jakiś plugin aby po śmierci gracza banowało go na kilka dni ?

Tak jest

A co do pluginu ze sklepami nie zgadzam sie :D

kat_menu2.pngkat_menu4.pngkat_menu18.pngkat_menu14.png

Opublikowano

permisions = /pex lub /pex help

@L#0#

Bardzo zabawne historie opowiadasz, tym bardziej że starter jest mojego wykonania. <-- potwierdzam na innych plikach niema takiego

@LUKASZ0912 I wszyscy udzielający się w temacie.

Bardzo dziękuję za opinie.

@Topic.

Staram się na bieżąco aktualizować i rozwijać pliki, ale widzę 0 pomocy z waszej strony. <--- Ja ci pomagam :D

Zgłaszajcie mi znalezione przez was błędy, oraz propozycje dodania czegoś do paczki/zmienienia czegoś.

;) Pozdrawiam!

@EDIT

Poradnik jak uruchomić serwer na Windowsie dodany!

Ej jak dodac gracza do jakiejś innej rangi? <-- było już kilka razy powiedziane

Potrzeba mi pluginu na sklepy. To możesz dodać do wersji 2.1! <--- człowieku na www.bukkit.org poszukaj IConomyCheastShop i se wgraj, a w ustawieniach spolszcz, mogę pomóc jeśli nie będzie dodane

mhm, nie umiem dać sobie dać tutaj Admina ustaiwć pomoże ktoś mi ustawić PERMISSIONS ? abym miał admina już. <-- było już kilka razy powiedziane

Opublikowano

Error occurred during initialization of VM

Could not reserve enough space for object heap

Could not create the Java virtual machine.

Aby kontynuować, naciśnij dowolny klawisz . . .

Co jest ?

Kolega ma ten sam problem co ja :) Potrzebuje obojętnie jakich plików i potrzebuje szybkiej odpowiedzi dlaczego gdy po kliknięciu dowolnego klawisza wywala nas z konsoli od razu. Java najnowsza

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Dziwne a spróbuj przez normalny bat

@ECHO OFF
SET BINDIR=%~dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar craftbukkit-1.0.0-SNAPSHOT.jar
PAUSE

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Kolega ma ten sam problem co ja :) Potrzebuje obojętnie jakich plików i potrzebuje szybkiej odpowiedzi dlaczego gdy po kliknięciu dowolnego klawisza wywala nas z konsoli od razu. Java najnowsza

nie wiem :/

a to czerwone... człowieku sam napis to mówi:

Aby kontynuować, naciśnij dowolny klawisz . . .

za to odpowiada komenda " PAUSE " zapisana w konsoli

@UP

wystarczy wpisać:

@ECHO OFF

"%ProgramFiles%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx(RAM) -jar (nazwa silnika serwera).jar

PAUSE

i zapisać jako .bat

ja tak robię i git to "Tradycyjny sposób"

Opublikowano

Kiedy wyjdzie nowa wersja? Bo ja już nie umiem się doczekać! :)

Opublikowano

Odświeżam ;)

Ostatnio myślałem żeby totalnie olać już rozwój plików, ale jakoś tak mnie wena wzięła ponownie :P

Opublikowano

Bardzo ładne pliki serwerowe, ładnie opisany i przejrzysty temat. Pluginy na survival bardzo dobrze pasują są podstawowe a nie jakieś wynalazki :)

W następnej wersji chciałbym zobaczyć taki plugin jak kolorowe tabliczki, moim zdaniem przydałyby się :)

@Edit: po wejściu i zarejestrowaniu/logowaniu się na serwerze nie ląduję automatycznie w grupie [Gracz]

Opublikowano

Kurdę nie zauważyłem ;) Ale jak wpisuję na graczu /who to piszę ze nie mam uprawień. A gracz nie powinien mieć takiej opcji ?

Co do pluginów, to przydałby by się takie jak:

- kolorowe tabliczki

- pvp on/off

- waluta + sklep serwerowy można kupować itemy i sprzedawać itd.

co ty na to?

Opublikowano

To pliki Survival+, ale pomyślę nad twoją propozycją.

PS. komenda /who nie działa ponieważ pomyślałem, że skoro jest lista graczy na tabulatorze to nie bede jej dodawał :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...