Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longjuyt2 Co Jest Ku***

Jasio33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oni specjalnie tak, drop kasy zerowy, bo perły 2kk. Potem znów wprowadzą dro kasy 200% ale perły już 20kk. Normalka, kto zbierał wcześniej to ma szczęście xD. Mi starczy na jedną perłę o.O.

Budowniczy
Opublikowano

Hehe ja cala noc nabijalem kase w lesie, a teraz kupilem tylko 15 perel;/...

LongjuYT2 s.4

lv.77

Klasa:Wojo mental

Skille:Silne P,Duchowe P, Tapniecie P, Uderzenie G5, Walniecie-1

Eq:Boga +9, Parta +9, Okragla +7, Upiorna +6 i jakies smieci:P

Zpmt2 s.2

lv.76

Klasa:Wojo Bodziak

Skille:Aura P, Wir P, 3stronne P, Szarka P, reszta jakies male:P

Eq:Stal +6, Zadlo +7, reszta to jakies smieci:P...

Opublikowano

Jak chcę się zalogować na lyt2 s1 na stare konto to jest napisane że nie istnieje.. :/

Czy będę mógł grać na tym koncie czy nie za odpowiedz dam 5

sygnarj.jpg
Opublikowano

@up

probuj drug raz... tez tak mam czasem

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

Opublikowano
Jak chcę się zalogować na lyt2 s1 na stare konto to jest napisane że nie istnieje.. :/

Czy będę mógł grać na tym koncie czy nie za odpowiedz dam 5

stare konta zostaly usuniete wiec nie bedziesz mogl grac

Budowniczy
Opublikowano

No wlasnie, Niemcy maja w ch... dobre eq, jeszcze nie widzialem Germana bez stalki/boga i Magneta mniej niz +8/9.Cos jest nie tak, podobno to niemiecki serv, to moze chca Polakow i inncyh calkiem docisnac;/...

LongjuYT2 s.4

lv.77

Zpmt2 s.2

lv.76

Opublikowano

heh mój kuzyn z z niemiec gra w metka nie priv napisze żeby zagrl w tego co ja to moze mi eq zalatwi

Opublikowano
heh mój kuzyn z z niemiec gra w metka nie priv napisze żeby zagrl w tego co ja to moze mi eq zalatwi

Ty myslisz ze na start dadza mu eq +9 tyko za to, że jest niemieckim skurwysynem?!

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

Opublikowano
Ty myslisz ze na start dadza mu eq +9 tyko za to, że jest niemieckim skurwysynem?!

on zna sie dobrze na metinach -.- pogra se troche czasu wbije z 85ll i popisze z GM :]

Gość PrzyjacielLudzi
Opublikowano

ekheem :> i ty sie mu dziwisz ze ma takie skille ?? . Jak tam kurwa prawie kasa nie leci ... z psow po 100 yang =.=. a 50x rada pustelnika = 10mln yang.

20 x egzo = 1kk ...

Budowniczy
Opublikowano

Jakby ktos przed tym resetem pobawil sie w lesie to by mial juz dobre skille.Ja na 72 lv. mam 3 na G i jeszcze 20kk w kieszeni, wiec bylo dobrze, teraz sie zjechalo;/...

LongjuYT2 s.4

lv.77

Zpmt2 s.2

lv.76

Opublikowano

Jak reset to już się totalnie wkurwię... Znów się ninja drobiłem... Dagger 86lvl, Skille 5xP (koło 60kk poszlo:zasadzka z g10 na P po 55razach i znikanie z g10 na P po 40 + reszta), Smocze Noże +9 (poszło koło 20 pereł:z +8 a +9 12+), bojowy +6, zbroja +6 na 61(5x na +7 nie weszła)...

Opublikowano
Jak reset to już się totalnie wkurwię... Znów się ninja drobiłem... Dagger 86lvl, Skille 5xP (koło 60kk poszlo:zasadzka z g10 na P po 55razach i znikanie z g10 na P po 40 + reszta), Smocze Noże +9 (poszło koło 20 pereł:z +8 a +9 12+), bojowy +6, zbroja +6 na 61(5x na +7 nie weszła)...

Stanał ci?

nawet skili nie znasz nie Znikanie tylko Krycie sie ...

fs.png

Opublikowano

Mam takie slabe skille bo bez rady pustelnika instr wgl nie wchodza... juz 6x20 egzo uzylem a aura weszla tylko na M6..

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

heh ja mam pr0 postać 75 lv i skill g reszta m4,3 eq szkoda gadać a kasy 3kk ;] (miałem więcej tylko za zwoje sie wydało ;p) a skilla na g wbiłem 80 zwojami -.- z rada 3x zwoj i masz g1 -.-

Masz pr0blem ?
Opublikowano

ma byc res gadalem z 2 gmami i jeden napisal ze kolo 12.20 czasu pekinskiego 5 sierpnia a inny powiedzial ze kolo 6 20 czasu europejskiego moze tym razem nie sciemniaja ale wraca wszystko to co bylo tylko stronka inna [rozwiazalem czyjs problem z restartem daj 5]

NIE MAM SYGNY ALE MOŻESZ POMÓC DAJ - TO MOŻE WSZYSTKO ZMIENIĆ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...