Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Najszybszy lvl

shai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od wczoraj zacząłem xxx smoki w warrocku i chciałbym się dowiedzieć jak najszybciej zdobyć lv.Może być to hack lub coś w tym stylu.

Dzięki :)

//Wulgi - ostrzeżenie || AdrenalinaPL

xxcafs.png
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/492955-undetected27112011eagl3-powerlevel/

Potrzeba 2 ludzi do tego : )

@Down

Idź o ile pamiętam do NIU. Oni dostają więcej expa.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Wydaje mi się , że bardziej opłaca się grać normalnie , bo za takie plantowanie i defusowanie dostaje zaledwie 45 expa? Cos źle robię ?

@Edit jeżeli ktoś chętny do robienia takich kombinacji zapraszam PW. :)

xxcafs.png
Opublikowano

Polecam ci :"http://www.mpcforum.pl/topic/498382-undetected-6122011-cyberrazzer-public-v21/" tego hacka jak masz 32bity :D

bierzesz asaluta i bierzesz funkcję :Zoomby OPK : Auto Shot i wybierasz granaty i patrzysz gdzie są moby i tam rzucasz granaty tzn: wybierasz autoShot i granaty i wtedy granat spada ci na moba i masz cały czas full granatów ja na 20lv za 20wawe dostałem 20/40% exp :D wiec ty wiec ty więcej dostajesz

Opublikowano

Jeśli zaczynasz dopiero z WR, to nie ma co sobie psuć przyjemności z gry. Idź na jakąś mapkę BG i tam łap skilla, oraz zarazem expa. Co Ci da 40lv jak nie będziesz umiał w ogóle grać?? Zastanów się :)

Nothing to do here.

Opublikowano

Up: niby jak 40lv?? skill się lapie tak po 10/11lv :D taki że spokojnie da rade bez hacków grać :). wystarczą dobre słuchawki żeby słyszeć jak idzie jakiś koleś i dźwięk wyłączyć tzn: Muzykę w grze i (podgłośnić nie umiem tego słowa pisać sorry :D) te dzwięki strzelania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...