Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybity Palec(chyba)

Szakal1313

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w poście zdaje mi się ze mam wybity palec wiem że to forum o hackach ale to dział pogaduszki więc chyba mogę tu pisać. Nie wiem czy jest już taki post bo mnie tak ręka nakurwia że nie chce mi się szukać.

Dzisiaj jechałem do sklepu i gdy byłem na górce to siatka wleciała mi między szprychy i przeleciałem przez kierownice, na szczęście nie jechałem zbyt szybko jak zazwyczaj jakieś 15km/h było to jakieś półtora godziny temu boli mnie środkowy palec z prawej ręki, bark z lewej i gdy podnoszę rękę to łokieć też z lewej ręki. Palcem mogę ruszać tylko do połowy i potem mnie już boli i nie mogę dalej, bark jako tako tylko cały czas mnie boli, no a łokieć tylko gdy podnoszę rękę i chce ją obrócić żeby np. umyć dłoń.

Nie piszcie tutaj że mam z rym iść do lekarza to jestem "wczorajszy" a jeszcze nie mam 18 więc nie czuję się pewnie, oczywiście jeżeli trzeba będzie to pójdę.

proszę o odpowiedzi tych którzy się na tym znają i nie pisać durnych tekstów "po co jechałeś do sklepu" itp.

Aha jeszcze chciałem napisać że zjadłem już 1 apap'a(taki lek przeciwbólowy)

Opublikowano

Kiedyś z takiej małej górki się spieprzyłem na rękę.

Nie mogłem za bardzo nią podnosić czegoś, nie wspominając o podpieraniu się.

Tak sobie myślałem, że może jest stłuczona, ale nie poszedłem do lekarza, bo mi się nie chciało B)

Przeszło po jakimś tygodniu, może trochę krócej.

Poczekaj może z tydzień, a jak nie przejdzie, to idź do lekarza ;)

Opublikowano

@up

Też miałem parę razy coś takiego i zwykle właśnie po tygodniu mijało xo.

Opublikowano

Wybic palec, a reke w nadgarstku jest chyba latwiej ^^..........Poczekaj troche, moze przejdzie.....Mysle ze to zwykle stluczenie, ale palec jest dosyc latwo wybic :P

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

dodam że palec jest trochę spuchnięty jak się patrzy na ten drugi to nieźle to widać ale poczekam jeszcze ten tydzień i zobaczę czy mnie będzie jeszcze bolało

Opublikowano

Nie wiem jaki jest sens pytać o takie rzeczy na forum o hackach i cheatach...

Idź do lekarza, on wie najlepiej.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
nie ma wyjścia amputacja

Dobre xD

APAP?!!! TY HUJU! Bierz rutinoskorbin i sprawdź czy pochwa Ci się nie zciaśniła. Jeśli tak, to kup drugą paczkę rutinoskorbinu, na pewno pomoże. Jeśli nie to amputacja pochwy zostaje.

Hahaha ^^

@Topic

Ale ty masz problem, jak wybiłeś tego palca, to nastaw se go to nie będzie boleć, a reszta objawów przejdzie po jakimś czasie :P

Opublikowano

ja miałem wybity pół roku temu spróbuj tak :

Weś linijke złam tak na długość palca i obwiń bandażem ...

jak siedzisz w chacie i się nudzisz to przyłoż se mięso z zamrażalki ale obwinięte ścierką

jak po tygodniu nie przejdzie to do lekarza

jyh.jpg
Opublikowano

Najlepszego foruma to ty nie wybrales ... Ale jak juz to ci zdradze sposob przekazywany z pokelenia na pokolenie :

Troche wazeliny i wloz palec do d**y i mocno szarp we wszystkie strony

Efekt gwarantowany lecz moze troche palec nie swiezo pachniec

>>>>>>>>>>>>>>>>.

<<<<<<<<<<<<<<<

>>>>>>>>>>>.

<<<<<<<.

<>

Popros wujka guuuuglasa moze ci cos powie madrego ;)

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

Wez jakis żel na opuchlizny i potem ból przejdzie. Pamietaj 1 : to co złamiesz/wybijesz nigdy nie bedzie takie samo ;p Mozliwe ze uraz po jakims czasie sie odnowi itp :)

Opublikowano

hmmmm albo kup sobie taka kwasna wode co tak smierdzi ;D i namaczaj w tym bandaz i owin miejsce bolu :):) hehe moze troche ci nie pachniec pod nosem :D ale pomoze :)

aaa do wesela sie zagoij :D :P \

pozdrawiam i zycze powrotu do zdrowia :)

beztytuuzpd.png
Opublikowano

ej tam gdzie pisałem o łokciu to nie to, to jest nadgarstek prawie nie mogę dźwignąć ręki no ale cóż Jestem HARDKOREM no i niektórzy już mi mówią że jestem kaskaderem

Aha i jeszcze coś jak bym z tym szedł do lekarza to nie wiecie ile dostane odszkodowania i czy w ogolę dostane bo jak mam jeździć po tych hujach i nic nie dostać to pierdole

Opublikowano

@UP

woda destylowana? hehe

@topic

tak jak juz pisano poczekaj troche i zobacz czy przejdzie, jak nie to idz do lekaza, pewnie zaloza ci gips albo taka metalowa wstawke, ale bez tego tez przezyjesz :)

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

haha :D odszkodowanie mozesz wziąsc tylko wtedy jak jestes ubezpieczony... zazwyczaj szkola cie ubezpiecza wiec bedziesz musial tam isc ;p

Opublikowano
Dajcie mi Vicodin, 20 minut i go poskładam.

Nie baw się w Housa ! :D

@Topic wydaje mi się , że temat nie jest związany ani trochę z "Cheatami" rozumiem , że to pogaduszki ale nie odchodźmy tak daleko od tematu forum ... ok ?

jeżeli naprawdę miał byś wybity palec to nie pisał byś tego tutaj tylko poszedł byś do lekarza bądź porozmawiał z rodzicami a nie pisał nam takie bzdety no chyba , że masz 9 lat i się pomyliłem :s

Opublikowano

My z kolegami zrobiliśmy na małej górce tarzana... oczywiście aj chciałem być tarzanem i poleciałem nie utrzymałem równowagi na patyku i spadłem 4tyg ręka w gipsie 2 tyg ręka w szynie.

Dziękuje lepiej nie skakać xD

o.O
Opublikowano

Użyj maści zeby zmiejszyć ból po tygodniu powinno byc jak nowa

@ Qestion

Ja mam problem z nadgarstkiem od dluszego czasu jak czwicze miesnie nadgarstek u prawej reki zaczyna miec bolec troce i łaskotac- takie dziwne uczucie xD..

xD

30364378.png

Opublikowano

Ręka cię będzie bolała Miesiąc bo opuchlizna długo będzie się trzymała gdy pójdziesz do apteki zapytaj się o Rivanol on ma roztwór który leczy

zakażeniach ropnych skóry, błon śluzowych i ran ,zakażeniach jamy ustnej, otarciach naskórka, oparzeniach oraz owrzodzeni

Weś jakaś wate i przytrzymaj na opuchliźnie co każdą NOC broń boże NIE PIJ TEGO xD

no siema

Opublikowano

jak masz opuchlizne to idz chlopie do apteki kup sobie "altacet" taki zel na opuchlizne smaruj nicm palec 2 razy dziennie i przewiazuj bandazem opuchlizna zejdzie ci w 3-4 dni

a zel jest nie drogi koszt ok 10 zl za tubke starcza na duzo razy

sam tego zelu uzywam bo czesto mam palce powybijane i przechodzi bardzo szybko

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano
Ja mam problem z nadgarstkiem od dluszego czasu jak czwicze miesnie nadgarstek u prawej reki zaczyna miec bolec troce i łaskotac- takie dziwne uczucie xD..

xD

Naciągnięte ścięgno?

@Down

Spróbuj "porozciągać" nadgarstek we wszystkie strony. Jeżeli ból jest nie do zniesienia to do lekarza. Jeżeli boli "tylko trochę" to porozciągaj jeszcze bardziej.

Hip-Hop nie umarł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...