Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]English Enchanting

Gość Bartosin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć dzisiaj pokażę wam ja zmienić znaki w Enchantment Table z alfabetu (Standard Galactic Alphabet) na podstawowy (English Alphabet)

Standard Galactic Alphabet

Sga.gif

English Alphabet

english_alphabet_lowercase.gif

1.Pobieramy plik English Enchanting.zip

2.Folder font podmieniamy z folderem z minecraft.jar (Głowna ścieżka w Windows XP C:\Documents and Settings\user\Dane aplikacji\.minecraft\bin tutaj będzie się znajdować dany plik edytujemy go klikając na niego prawym otwórz za pomocą i wybieramy archiwizer winrar i podmieniamy foldery )

EXPmIpC.gif

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Te słowa nic nie znaczą , nie da się tego przenieść na inny język :-)

863187d590577.jpg

"Sometimes in football you have to score goals" Thierry Henry <3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Skoro z tych słów nie da się niczego odczytać to po co to? No chyba że powiesz które slowa odpowiadają za jaki bonus... wtedy ma to sens a nie że w wikipedii praktycznie all masz ;)

http://pl.minecraftwiki.net/St%C3%B3%C5%82_do_zakl%C4%99%C4%87

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano
Super :) Teraz można to rozczytać :)

Chociaż jak by ktoś chciał zaszpanować kolegom to można nauczyć się "galactic alphabet" na pamięć xD

challenge accepted

Nauczyłem się pokedexa to naucze się alfabetu... Na chu mi ang :D nie no serio naucze sie :P

Opublikowano

ehh nie lepiej wejsc w bin pozniej minecraft.jar

otwieramy oczywiscie go winrarem wchodzimy do pliku font i wypkowujemy deflut zamieniamy jego na nazwe na alternate zapakowujemy go tam gdzie byl i juz ... a nie pobierac jakas paczke ;)

ps pisze na telefonie ;)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To przecie nie działa ja miałem te same 3 wyrazy( po przetłumaczeniu nic z nich nie da sie wywnioskować) ale bony całkiem inne były. :(

Te bony wydaje mi sie że są generowane losowo i tłumaczenie nic tu nie da, trzeba mieć szczęscie :D

Opublikowano

Nieczytelny temat. Niektórzy nie wiedzą o co chodzi. Napisz to jakoś bardziej czytelnie, i popraw English Alphabet bo grafika nie dziala.

KHA`ZIX!

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...