Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyłącza się komp

InLoVe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chciałem zobaczyć co na starym metinie Pl się dzieję to włączyłem go, patch wszystko ładnie, ale gdy przyszło do torrentu.To komputer się jak by zawieszał i automatycznie włącza próbowałem kilka razy. Wiecie może co jest tego przyczyną?

Opublikowano

Na moje oko , to Co zrozumiałem , przegrzewa Ci się komputer . Jeśli Się wyłącza.

Spróbuj ściągnąć gamebooster 3 wyłaczy on wszystkie nie potrzebne usługi oraz procesy.

Link do filmu:

http://www.youtube.com/watch?v=IK_BXwCpVk8

Niewiem czy pomoże , ale warto spróbować. :)

♥ ♥ I'LL NEVER GIVE UP ! ♥ ♥

taj0y.jpg

| Ostrzeżenia: 25 % ;/ |

Opublikowano

Tutaj może znajdziesz odp

http://www.mpcforum.pl/topic/471977-innedzisiejsza-aktualizacja-pytaniaproblemy/

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Ja miałem podobnie. Tylko, ze mi wyskakiwał tzn.Jak by komp był w stanie uśpienia i taki błąd coś tam cały niebieski ekran i pisało jakieś gowienko;p Zrobiłem formata i nie pomogło do dziś nie rozwiązałem tego problemu ;<

Gość PoweRade™
Opublikowano

Ja miałem podobnie. Tylko, ze mi wyskakiwał tzn.Jak by komp był w stanie uśpienia i taki błąd coś tam cały niebieski ekran i pisało jakieś gowienko;p Zrobiłem formata i nie pomogło do dziś nie rozwiązałem tego problemu ;<

Zainstaluj SP3 to działa , też tak miałem

Opublikowano
a teraz kolejny problem -_- przy 66.7 % nic już się nie pobiera..zwalnia do 0 i stoi w miejscu.

No i wszystko jasne!

Pobierz najnowszego Metina z wszystkimi aktualnymi update'ami.

Stary Metin nie ma tego wszystkiego. Jeżeli błąd dalej będzie Cię "męczył" napisz do mnie na PW postaram Ci się pomóc.

"Człowiek nie jest taki..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...