Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Graphic] Glodelk vs. Baksiu

Glodelk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1321146689-U250803.png

Wyzywający: Glodelk

Wyzwany: Baksiu

Wstawianie prac do: 8-12-11

Głosowanie do: 11-12-11

Tematyka: Dowolna

Notatka: Dowolna tematyka, jestem przynudzony , i stąd pojedynek ;)

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Wow , nie było mnie sorka . Baksiu przyjął o.O ??? To leże, zaraz wstawię .

ojo0x.jpg

Sorka za jakość , ale imageshack nie działa ... ;/ I musiałem z innego portalu .

Można głosować ;*

P.s

Wiadomo , że baksiu wygra . W tym pojedynku nie będzie się liczyło, że np. baksiu zrobi ładniejszą pracę, ale ma szacunek na forum, i na niego będą wszystkie głosy ;<

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano
Wiadomo , że baksiu wygra . W tym pojedynku nie będzie się liczyło, że np. baksiu zrobi ładniejszą pracę, ale ma szacunek na forum, i na niego będą wszystkie głosy ;<

Nie gadaj takich głupot. Zobacz twoją prace, a zobacz jego. -.-

Baksiu!

Opublikowano
W tym pojedynku nie będzie się liczyło, że np. baksiu zrobi ładniejszą pracę

Liczy się i będzie się liczyło to, czyja praca jest ładniejsza.

Zdecydowanie Baksiu, rozmiótł przeciwnika.

Nothing to do here.

Opublikowano

@Baksiu. @Glodelk tutaj nie chodzi o reputację na forum, lecz poziom pracy. Twoja chyba przedstawia samochód i nie zachwyca niestety pięknem i kreatywnością.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Oczywista, oczywistość Baksiu.

Glodelk, że tak się brzydko wypowiem ale gówno zrobiłeś, a Baksiu wygra nie dlatego, że ma szacunek tylko dlatego, że jego praca miażdży twoją na kolana.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

[quote name=UKI_^^' timestamp='1323105138' post='3542263]

Baksiu

Wyczesana praca <3

Glodelk co TO jest ? :O

Baksiu bardzo ładna praca, a goldek nie wiem co to jest.

Sygnaturka panowie, sygnaturka panowie :D

sig2qm.png

Members

Opublikowano

Baksiu. Ps Glodelk nie rób pojedynków z takimi doświadczonymi grafikami jak np. Baksiu, bo widać Jego efekt a Twój. Nie chodzi o szacunek. Tu się ocenia prace..

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Baksiu.. Tylko prosze was skonczcie z tym stylem od dudsonowej ;s

To że duds ma taki styl nie znaczy, że nikt nie może robić pracy podobnej wykończeniowo do jej prac...

Jeden gość używa b&w to nie znaczy, że ja mam nie używać b&w bez jaj...

Baksiu bardzo ładna praca

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Baksiu. Ps Glodelk nie rób pojedynków z takimi doświadczonymi grafikami jak np. Baksiu, bo widać Jego efekt a Twój. Nie chodzi o szacunek. Tu się ocenia prace..

Miałem nadzieje na nowicjusza ;) Sam się zgłosił , czytaj temat .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...