Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] WP / UdoBot

SuraPe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z zrobieniem skryptu na zbieranie boxuw przelatujac obok nich sciaglem wszystko robilem zgodnie z filmikami / Tutami i wyskakuje mi blad ;/ probowalem tez otwierac WP jako administrator ale to nic nie pomaga. Nakrecilem filmik wrzucilem na YT abyscie mogli lepiej zrozumeic moj problem.

http://www.youtube.com/user/bekux1993?feature=mhee#p/u/0/_0ikTdxU9kw

Bardzo mi zalerzy na tym skrypcie. Prosil bym o pomoc ;)

Drugi problem mam z UdoBotem.

czy nie da sie go sciagnac bez robienia tego konta na tym forum i czekania 2 tygodni ? bo zrobilem konto 4 dni temu napisalem ta prosbe o zaakceptowanie mojego konta ale nadal nie zaakceptowali.

Macie jakies pomysly ;) ?

Opublikowano

Mi też za cholerę nie chciało chodzić ale machniuk mi wyjaśnił i działa:

Program prosty jak cholera. 1. Pobierz program. (www.speedyshare.com/files/26829869/SilnikSkrypt_wDO.zip) 2. Wypakuj go na pulpit. (To nie ma najmniejszego znaczenia gdzie). 3. Kliknij prawym przyciskiem myszy na "Mój Komputer" i wybierz opcję "Właściwości". 4. Następnie kliknij na "zaawansowane" i "Ustawienia" (Gdzie pisze "Uruchamianie i odzyskiwanie"). 5. Kliknij na edytuj. 6. /NoExecute=off (może masz inaczej, lub w ogóle) zmień na / NoExecute=Alwaysoff 7. Zapisz i uruchom ponownie komputer. 8. Włącz program i wybierz zakładkę "Proxy PC" a następnie w PPC drileu. 9. Kliknij na "skripts" (w liście) i po prawej stronie zmień port na 8080. 10. Po środku będziesz miał 3 skrypty, możesz tam wrzucić co chcesz. (Tak, tutaj chodzi o te skrypty WP), kliknij na 1 i po prawej stronie [set] 11. Zamknij to okno (nie zamykaj programu!), i uruchom okno gry. 12. Kliknij na "Lubię To".

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Ajjj :D Sorka ;P o Pbdo-Bota chodzilo :D dokladnie ;P

@ zulekBury :D

Dzieki za pomoc ; ) ale tak jak widziales na filmiku ktory wrzucilem na YT (Jest Link) Wszystko robie tak jak ma byc. Jedynie to Co Ty mowisz o wlasciwosciach komputera mam wszystko po angielsku bo mam system Windows Ultimate. Wiec nie wiem czy uda mi sie to. Jak wroce ze szkoy do domu sprobuje to rozgryzc tylko mogl bys mi to troszke dokladniej wytlumaczyc gdzie co pozmieniac ? gdzie to wpisac ;P bo nie ogarniam za bardzo :P (Ale ostatni podpunkt juz wykonalem (Lubie to ) :D

@ Nadal nie wiem Czy da sie sciagnac Pbdo-Bota bez robienia tego konta na tej stronie bo ciagle "Registered member, but not yet able to download" ...

Opublikowano

Nie da się pbdo bota ściągnąć inaczej a nawet jak ściągniesz to nie odpalisz konta musisz czekać

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...