Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Plugin do warpów...

Najlepszy plugin na Warp.  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki najlepszy Plugin na Warp?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! :)

Chciałbym się dowiedzieć jaki jest najlepszy plugin do Warpów, ma najwięcej opcji i jest najstabilniejszy, ogółem "najlepszy"! :D

Więc prosiłbym o wybranie jednego pluginu w ankiecie, a powody itd. w postach ;)

Dziękuję, pozdrawiam Apek424 :P

apek424newsygnatura.jpg

Opublikowano

Według mnie Warpz0r, ale uważaj

jeśli będziesz miał CommandBook albo Essentials na serwerze to nie wgrywaj Warpz0r albo innego pluginu do teleportacji,ponieważ będzie się ze sobą kolidować

tzn. Najnowsze CommandBook i Essentials mają takie wbudowane funkcje teleportacji

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Najlepszy jest Warpz0r . Nie polecam z CommandBook'a . Również nie polecam Ci ButtonWarp itp ;) Jeżeli będziesz chciał link do pluginu

to pisz na PW :)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

@up2

Jakoś miałem ciągle na serwerze Warpz0r i CommandBooka :P Nic nie kolidowało, zero "bugów", błędów, normalnie działało wszystko :D

Więc nie wiem jak to jest z tym kolidowaniem...

@down

Wszystkie pluginy najnowsze, zaktualizowane do najnowszych wersji i wszystko działało tak jak należy :D

apek424newsygnatura.jpg

Opublikowano

@up Bo może miałeś Warpz0r i starszą wersję CommandBooka

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Osobiście polecam Essentials z Warpami, ale nie wiem jak usuwać nie potrzebne warpy xD

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...