Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Craft Serve

OlsenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka razem z kolegami chce postawić dedyka 10 slotowego na csrv.pl, i teraz pytanie czy można tam przelewać kase przez poczte? Czy ktoś to robił i co o tym sądzi? I jeszcze jedno, czy na tym serwerze co są 3 sloty za 15złotych, można wgrać pliki serwerowe z 5slotami??

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

a znacie jakiś poradnik jak się łączyć poprzez jakiś tam program (chyba ftp, czy jakoś tak), jeśli ktoś mi to wytłumacz będą lajki. jeszcze jedno czy ktoś tak robił przy tej ofercie 3 slotów, czy ktoś powiększał ilość do 5?? jeśłi tak, to czy mu się mocno muliło jeśli to były pliki serwerowe Notch'a bez pluginów, bo mam zamiar tak zrobić

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

a te lagi byłyby jakieś wielkie, nie do zniesienia?? Bo i tak nie zawsze by grało 5 osób. A jeśli tak to znacie jakiś hosting na 5slotów? w podobnej cenie.

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Ehh, dwóch kumpli się wycofało więc akurat. Kupował ktoś tam przelewem? Jeśli tak to byłoby miło jeśliby się wypowiedział co do szybkości uruchomienia serwera, itp.

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Ja kupilem tam server przelewem i jestem zadowolony. Server wlaczyli jak doszly pieniadze na konto i odrazu moglem grac. A jesli chodzi o to jak sie połaczyc to przez ftp masz tam nawet poradnik na craftserve.pl w dziale F.A.Q. i w dziale wiki masz tez wszystko opisane.

Polecam i pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...