Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blokowanie metin2

ciachu76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam posiadam windows 7 lecz mieszkam w akademiku czy to oznacza że uczelnia blokuje dostęp do gier mmo? jeśli tak to czy mozna to jakos obejsc?

Opublikowano

z tego co slyszalem to kilka osob mowi ze blokuja takie mmo typu wow czy metin2 czyli mowisz ze problem lezy u mnie w komputerze? patcher zaczyna mi sie ladowac po czym staje w miejscu na wieki;/

Opublikowano

Rozwiązania problemów z patcherem znajdziesz tu =)

http://www.mpcforum.pl/topic/471977-innedzisiejsza-aktualizacja-pytaniaproblemy/

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

SPAT mu chodzi o to , że w tej uczelni czy gdzieś, blokują pewnie internet lub wiecie , gry itp.

Nie koniecznie może też chodzić TYLKO o metina :)

//nie poprawiaj mnie juz kolejny raz :) napisał ze patcher mu nie dziala więc co ma piernik do wiatraka ?

♥ ♥ I'LL NEVER GIVE UP ! ♥ ♥

taj0y.jpg

| Ostrzeżenia: 25 % ;/ |

Opublikowano

Alfertz dobrze gada;) pobrałem clienta jeszcze raz i odpala sie spoko tylko nie moge sie zalogowac bo przy nazwach ch mam ... zamiast norm czy busy co oznacza ze blokują mendy;// będę musiał sobie własny net zrobić;pp ale plusik za zrozumienie;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...