Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vm] Metin2PL S25 - Otwieranie 300+ małży, 30+ Szkat ripa, 30+ Ebo szkat.

qui

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

... Monika's Production - Metin2PL Syriusz ...

A dzisiaj sobie otworzymy 300 + małży, 20 + szkatułek riperka oraz 3 sztuki zielonych ebo szkat. Dodatkowo pare bonusowych szkatułeczek ; )). Tak po prostu. Z nudów. Jednak w owym filmie nie tylko opening. Przedstawię parę rekordów w dmg Bayley'a.

Dzięki za tyle pozytywów, to miłe ;D. Oczywiście liczę na więcej! ;D Poza tym, taka mała informacja dla Was - Postanowiłam nagrywac serię typu ' Lets Play Metin2 ' . Myślę, że byłby to? dobry pomysł. Zastanawiam sie jednak czy serii tej nie kręcić inną postacią - myślę tu nad wojownikiem Mentalnym (jednak na s25). Piszcie co o tym myslicie

:)). Możecie też podawac pomysły na nazwę tych letsplayi, podkreslając że nagrywa je dziewczyna ; DD. Licze na inwencje twórczą. POZDRO ! :)

material.png

s25 lv 69 sura bm

Opublikowano

Fajnie , fajnie :D:D\

oby tak dalej pzdr :D .

1326497561-U433938.gif

ilość postów:

`- 15-30[X]

`-30-45[X]

`-45-55[.]

`-55-70[.]

`-70-85[.]

`-100-200[.]

Opublikowano

OSUSZTKA ALL Z PRIVA!!

www.mpcforum.pl/topic/500908-vm-metin2pl-s25-wojownik-35lvl-vs-aura-na-g/page__view__findpost__p__3564097 

Tu sa dowody :)

Dota 2 > Lol

Opublikowano

OSUSZTKA ALL Z PRIVA!!

www.mpcforum.pl/topic/500908-vm-metin2pl-s25-wojownik-35lvl-vs-aura-na-g/page__view__findpost__p__3564097 

Tu sa dowody :)

co to za dowody ??? to jest PL a nie priv <_< pzdr oby tak dalej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...