Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z hackami

(PL)Koks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was mam problem taki że:Pobrałem hacka i wszytko działa ale po paru minutach wyłancza mi sie komputer nie wiem co robić i jak następnym razem włoncze hacka to mi sie znów wyłancza komputer mam coś z kompem czy hack tak robi ???

Opublikowano

Na początek ściągnij i zainsaluj net.framework 3.5 lub 4.0, Service Pack 1 lub 3 i jak odpalasz hacka to uruchamiaj jako administrator.

Ps poćwicz ortografie..

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Zrób tak:

Najpierw zrób skana komputera i wyeliminuj wirusy.

Potem pobierz Frameworki.

I wtedy spróbuj.

A czy bez WR ci się wyłącza komputer?

Bo jak tak to coś z kompem.

Opublikowano

Rozumiem że WR wyłącza się tylko przy włączonym hacku?? Jeśli tak to zobacz czy dzieje się to również na innych. Wydaje mi się że komp nie wyrabia. Jakbyś mógł, podaj parametry (procek, karta graficzna, pamięć RAM)

Nothing to do here.

Opublikowano

Rozumiem że WR wyłącza się tylko przy włączonym hacku?? Jeśli tak to zobacz czy dzieje się to również na innych. Wydaje mi się że komp nie wyrabia. Jakbyś mógł, podaj parametry (procek, karta graficzna, pamięć RAM)

System Operacyjny

MS Windows 7 Ultimate 64-bit SP1

CPU

AMD Athlon II X2 245 40 °C

Technologia Regor 45nm

RAM

2,00 GB 1-Kanałowy DDR2 @ 399MHz (6-6-6-18)

Płyta Główna

FOXCONN A7VML/A76ML Series (Socket 940) 40 °C

Grafika

ASUS MM19S (1280x1024@75Hz)

ATI Radeon 3000 Graphics (Foxconn)

Dyski Twarde

244GB Seagate ST3250410AS ATA Device (SATA) 34 °C

Napędy Optyczne

Nie wykryto napędów optycznych

Audio

VIA High Definition Audio

Włącz WR bez hacków, i zobacz czy wtedy też Ci się komputer wyłącza. Masz SP3, NF 4 i 3.5? Jeśli nie, zainstaluj to.

mam nf 4.0 i 3.7 cos takiego aha i sie nie wylancza wr bez hackuw
Opublikowano

A spróbuj wyłączyć antyvirusa i najlepiej zaporę systemową. Nie zostało wymienione jeszcze ;D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

A spróbuj wyłączyć antyvirusa i najlepiej zaporę systemową. Nie zostało wymienione jeszcze ;D

ciągle mam antivirusa wyłonczonego ponieważ AVG wykrywa w WR Virusa
Opublikowano

A może Usuń AVG? bo ja NP: nie włączę hacka + warrocka z AVG zainstalowanym :/. bo wyłancza mi się gra

Wyłącz GG skype ts i te inne

potem Przeglądarki i spróbuj

Opublikowano

@Up: Ale zobacz czy nie masz po prostu kurzu na wentylatorach itp. Bo jak się komp wyłącza, to albo jakiś wirek albo sprzęt nie wyrabia. Przede wszystkim w WR nie graj przy włączonym AVG..

Nothing to do here.

Opublikowano

Ja z kolei mam inny problem ;/ ... Kiedy włączam WR potem hacki, Wyskakuje mi jakiś komunikat w WarRock'u i mi go wyłącza. Prosiłbym o jak najszybszą odpowiedź

Spam | RaVneS

Opublikowano

@2Up: Napisz oddzielny temat w dziale. Łaskawie napisz co dokładnie wyskakuje. Masz Microsoft Visual C++ 2008 i NET. Framework 3.5 lub 4.0??

Nothing to do here.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...