Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laser green. Wybór.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć... nie mogę się zdecydować jaki laser wybrać.

Nr.1) http://allegro.pl/ws...1949146812.html

Nr.2) http://allegro.pl/la...1963656084.html

Nr.3) http://allegro.pl/zi...1950750916.html

Nr.4) http://allegro.pl/zi...1920031156.html

Nr1 : Mało napisane na temat lasera , ogólnie kiepskie komentarze, i częste negatywy / neutrale / pozytywy z kiepską wysyłka...

Nr2 : Podejrzana cena jak na laser o mocy 100mW , chyba że gość jest fałszerzem ;) i może mi wysłać laser o mocy 5mW z nalepką 100mW.

Nr3 : Cena 20 zł a moc 50mW ? podejrzane czy ??

Proszę o wybór , może ktoś z Was ma dokładnie laser od tych sprzedawców ? lub może polecacie inne aukcje o mocy 50mW.

Wynagradzam Like za pomoc.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Proszę o jeszcze inne komentarze.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

"haha 100km ? Ktos bedzie nim swiecil z orbity i obserwowal przez teleskop? "

100mw za taka cene? praktycznie nie mozliwe.

Bardzo dobry laser o mocy około 10mw kosztuje z 400zł, a tym widzę ze chcesz drzewa tnac to jedaj z star warsow mieli slabszy laser w mieczu ;D

Weteran
Opublikowano

Zwykły chwyt marketingowy.

Miałem ten laser 10mW i niczym sie nie roznil co mial kolega 100mW .Zasieg kilaset metrow.

Ale szybko sie zepsoly. Ogolnie nie polecam tego.

Warto wspomniec ze w tych laserach jest zasada

Swieci sie chyba 20 sek a potem trzeba odczekac 10 sek . Lub na odwrot , bo wtedy laser nie swieci ;)

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

100mW ? takie draństwo w bliskiej odległości poparzy spokojnie, nie wspomnę o urazie trwałym oka jeśli tylko błysnąć nim

50mW podobnie tylko z mniejszej odległości

dla przykładu powiem ci że taki laserek zapala papierosa albo zapałkę w ciągu kilku sekund z odległości 1 m

moc podawana przez Chińskich producentów to moc jaką pobiera urządzenie a nie emituje, z reguły jest ponad 10-20x mniejsza

co do ceny, dobre laserki od 50mW kosztują nie kilka złotych ale tak średnio od 50 euro w górę

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ale nie chciałem opinie o prawdziwych laserkach tylko o tych , które wybrać...

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Boże !!!!! następny !

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Nie polecałbym kupowania takiej tanizny, ale jeśli miałbym wybrać z tych czterech aukcji, wybrałbym drugą. Laser nr. 2 wygląda na najmocniejszy.

Tak wgl,to po co ci to?

To już chyba jego osobista sprawa.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Wiesz co. To długo Ci nie podziała :D Po za tym jeżeli chcesz coś porządnego to dopiero od 100zł +

@KozakMaslak

Kozak kozak. mam na nazwisko Maślak więc popieram twój nick :D

1324582503-U433780.png

Sygnatura by

Krephicek (me)

Opublikowano

Jak nie oni, to ja ci odpowiem, weź najtańszy.

Dlaczego? Bo i tak niczym się nie różnią.

Sam miałem taki jakiś za 30zł, i powiem że to niezła zabawa ;) W nocy cały promień lasera widać, tylko wyjść na ulice i siarę robić hehe ;D

Czyli kup jakiś np ten za około 30-40zł.

Opublikowano

heh , czyli na jedno wyjdzie , gość pisze że moc to 100 mW a da z 20mW a można kupić za np 20 zł tańszy

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Biorę albo NR 1 albo NR 3 , który wziąść ?

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

hihi , pewnie masz rację , a co myślicie o tym ??

http://allegro.pl/zielony-laser-pointer-wskaznik-moc-do-30mw-disco-i1959106607.html

bo gość podaje że ma 50mW ,a tak na prawdę jest 5mW , a gość który podaje że ma 50mW za cenę 40 zł + to ma na prawdę 20mW , tak mi się wydaje ;)

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Kup tego za 9$ z dealextreme.com , sam go kupilem paka szla tydzien a zasięg na nowych bateriach w nocy to ok 5km (sprawdzone , dzwoniłem do kumpla z sasiedniej miejscowosci i potwierdził że widzi zieloną linie na niebie ;P)

Opublikowano

za euro nie kupuje ;( za dużo roboty...

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

hihi , pewnie masz rację , a co myślicie o tym ??

http://allegro.pl/zi...1959106607.html

bo gość podaje że ma 50mW ,a tak na prawdę jest 5mW , a gość który podaje że ma 50mW za cenę 40 zł + to ma na prawdę 20mW , tak mi się wydaje ;)

A bierz ten i tak napisał że moc do 30 mv czyli może nawet 1 posiadac ;D Ale to i tak taki jak inne tylko że w białym futerale :) Tyle na ten temat z mojej strony.

Opublikowano

Czyli jeden chu*j czy za 50 zł czy za 30 ? ;) chodzi mi o moc

narutotagkopia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...