Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Origin

kwhp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pewien problem, gdyż kupiłem sobie battlefield 3 w realu (że w sklepie). Ok super kupiłem instaluje origin, zakładam konto wszystko git instaluje battlefield 3 i aktualizacje w jakieś pół godzinki. Odpalam i się włącza strona wpisuje e-mail i hasło. i mi pisze, że nie ma takiego użytkownika... O co chodzi? Robię nowe konto i widzę różnice: http://imageshack.us/g/221/82237621ey.png/ oprócz tego, że na jednym nie mam gry, a na drugim mam na tym co mam grę nie mogę zmieniać avatara... czemu? Ani nic... Proszę o pomoc nie wiem co mam robić. Nie mówcie tylko, że 120zł poszło w błoto... Pisałem do supportu EA, próbowałem się z komórki dodzwonić, ale to nic nie daje... Proszę o pomoc! Jeśli był taki temat to przepraszam.

Nie ma ;(

Opublikowano

Nie... Podałem chyba, że mam 16, albo 15 lat bo to mi brat zakładał konto...

Nie ma ;(

Opublikowano

No i sam sobie sprawę wyjaśniłeś. Jeżeli ktoś podaje wiek poniżej 18 to automatycznie blokują mu CD KEY. Jedyne co Ci zostało to suport.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

Ehh... Dzwonie przez cały czas do supportu EA Gmes, ale wiecznie jest zajęty, jak wcześniej mówiłem ok temat do zamknięcia.

Nie ma ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...