Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze opinie na temat justina biebera :>

fusek:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kocham go :*********************************************** <3333333333333333 loffeeee dżastin biber

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

Było już multum takich tematów.

Moja opinia o JB: utalentowany chłopak(widziałem jak grał na perkusji, gitarze i jeszcze jakimś instrumencie, czyli co nieco potrafi), któremu udało się wybić. Do jego muzyki nic nie mam, bo jej nie słucham, osobiście mi się nie podoba, a i on pewnie śpiewa to co każą mu śpiewać jego menadżerzy(czyli komercja, tak żeby sprzedało się jak najlepiej). Do jego głosu też nie mam żadnych obiekcji, bo jak mówi normalnie, to nie różni się głosem od innych chłopaków, a i jego głos w piosenkach nie różni się o wiele od innych komercyjnych pop/rap gwiazdek(a i tak wszystko przerobione jest komputerowo). Nie "hejtuję" go bo ma "pedalski" głos i "pedalsko" wygląda jak robią to niektórzy zazdrośni ludzie(najlepsza reklama to antyreklama), po prostu nie słucham jego muzyki i tyle(jak wam się nie podoba, to też radziłbym to zrobić). Nawet go trochę podziwiam, bo ma sposób na siebie i w tak młodym wieku dużo osiągnął, a większość z nas o takim życiu może pomarzyć.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

hehe jaki temat.. ;) nie lubie go przez to ze inni (może nie inni tylko niektórzy) go tak uwielbiają...

Niby za co go lubić? za to ze ma pedalski głos...

Ja np. nie mam czegoś takiego ze jestem pseudo fanem jakiegoś piosenkarza poprostu podobają mi sie jego piosenki a nie on sam ;)

Opublikowano

Wyjebane miałem na Justina , do tej pory co uderzył tego chłopczyka... wtedy mnie febra tłukła żeby mu przylać... nie cierpię takich lizusów co mają kasę i wszystko im wolno...

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Wiele osób go hejtuje , bo ? Większość tłumaczy się "pedalskim wyglądem" i "babskim głosem" , a po pierwsze : ma masę dupeczek na wyciągnięcie ręki (np. Selena Gomez , o której klapnięciu w tyłek możecie pomarzyć) , po drugie : w teledyskach ma fajne dziewczyny , po trzecie : połowa chłopaków czesze się bardzo podobnie do niego. Jego głos wytłumaczył iRokushou. Jeśli nie podobają się wam jego piosenki (a niektóre mają jakiś tam poziom , osobiście ich nie słucham) , to ich nie słuchajcie. Temat o nim i o odbieraniu jego przez świat , dobrze wytłumaczył MakYs :

http://www.mpcforum.pl/topic/388608-justin-bieber/page__p__2764016#entry2764016

Opublikowano

Było już multum takich tematów.

Moja opinia o JB: utalentowany chłopak(widziałem jak grał na perkusji, gitarze i jeszcze jakimś instrumencie, czyli co nieco potrafi), któremu udało się wybić. Do jego muzyki nic nie mam, bo jej nie słucham, osobiście mi się nie podoba, a i on pewnie śpiewa to co każą mu śpiewać jego menadżerzy(czyli komercja, tak żeby sprzedało się jak najlepiej). Do jego głosu też nie mam żadnych obiekcji, bo jak mówi normalnie, to nie różni się głosem od innych chłopaków, a i jego głos w piosenkach nie różni się o wiele od innych komercyjnych pop/rap gwiazdek(a i tak wszystko przerobione jest komputerowo). Nie "hejtuję" go bo ma "pedalski" głos i "pedalsko" wygląda jak robią to niektórzy zazdrośni ludzie(najlepsza reklama to antyreklama), po prostu nie słucham jego muzyki i tyle(jak wam się nie podoba, to też radziłbym to zrobić). Nawet go trochę podziwiam, bo ma sposób na siebie i w tak młodym wieku dużo osiągnął, a większość z nas o takim życiu może pomarzyć.

Wg. mnie jedyna mądra opinia na temat J.B. Nie znam go, tak jak nikt z forum go nie zna. Jak by chociaż jedna osoba go znała to mogła by wystawić o nim opinie. Wy go hejtujecie za jego muzykę, ale nie wiece jaki jest naprawdę. Ja go nie słucham i nie mam zamiaru więc NEUTRAL.

Zbieram

add.png

1320916907-U215643.png

Sygna by Baksiu

Opublikowano

a po pierwsze : ma masę dupeczek na wyciągnięcie ręki (np. Selena Gomez , o której klapnięciu w tyłek możecie pomarzyć)

takiej "dupeczki" bym kijem nie ruszył, stfu.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...