Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Podwojna Gotowka oraz Reputacja

escaperz.lordm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy tą druzyne mamy zaprosic do poscigu czyli ze mam jechac ja i 3 goscie z tej grupy, czy mam byc w grupie i sam dolaczyc do poscigu?

Opublikowano

Dzięki przyda się mas zlike

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

Znałem to już dawno :P

Ps.Nie ma to jak zrobić buga na 4 złote karty czyli 4 osoby mają złote karty np. na eagle drive :D

Opublikowano

@Up

Bierzesz jakieś party i zapraszasz na jakieś wyścigi i jak pokazuje się napis gotowość czyli jak już widzisz samochody to walisz ss i jak skończy się odliczanie głosowe przestajesz robić ss i ta osoba która robiła ss wjeżdża na metę jako druga,a kto nie robił ss wjeżdża pierwszy oczywiście wjazd na metę musi być synchronizowany czyli najlepiej przed metą się zatrzymać i np.na 3,2,1 wjeżdża się na metę jedna osoba zaraz za drugą i dzięki temu sposobowi ma się złote karty.To był przykład na 2 osoby teraz wystarczy tak obrać na kilka osób zależy ile osób będzie w party im więcej osób tym więcej osób robi ss i przed metą wystarczy,że każdy się zatrzyma i tutaj wystarczy już tylko dobre zgranie.

Opublikowano

Można napisać bardziej zrozumiale? + nie rozumiem pojęcia "ss"

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

@Up

Proszę zachowaj kulturę.

Sama nazwa mówi. MPC

Czyli o cheatach , bugach i botach.

Jeśli ktoś się z nami dzieli to jakimś botem , bugiem lub nawet cheatem to mu za to dziękujemy

­39566146920630933015.png

Opublikowano

I szczerze powiedziawszy, na chuj to powiedziałeś?

O tym bugu nie wiedział praktycznie nikt. Dzięki kurwa.

Przekleństwa celowe mające na celu uwydatnienie wypowiedzi.

Hahahah, dobry joke. Ja z nieznajomym jezdze to zna ten bug, gdyby nie to że drugi przekazuje trzeciemu itp. to by nikt o tym nie wiedzial, teraz wie o tym caly serwer, wiec nie wiem po co ta wypowiedz, a poradnik dla nowych graczy bo oni maja tez prawo wiedziec

lownfast

Opublikowano

z tym bugiem autora tematu to cos mi nie trybi , bo ja robie tak dojeżdżam pierwszy klikam dalej wyswietla sie okienko czy na pewno chce kliknanc dalej i ja w tym momencie nie klikem tego okej tylko czekam na ostatnia osobe czyli 4 gracza i dopiero jak on dojedzie to klikam okej i wtedy dostaje tylko 1,750 tys , niezły reputacja , i złote karty dostaje, czy dobrze robie ? bo autor napisał tak : żeby nie czekać na 4 gracza tylko klikac to dalej . w ogóle jak klikne dalej nie nabija mi kasy tylko sie okienko pokazuje żeby poczkeać na innych bo benda lepsze nagrody . dobrze robie ? jak to zrobić ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bug już Prawie każdy zna lecz dobrze go opisałeś Nawet Ktoś Ciemny zrozumie o co chodzi ; D

Nick w NFS World : NORBIII98

ATL POWER !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...