Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki czołg kupić?

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam ogromny dylemat gdyż zdobyłem 2300 złota i nie wiem na co je wydać, tzn na jaki czołg... Zastanawiałem się nad matyldą i churchillem, ale churchil ma za słabe działo. Możecie mi polecić jakieś dobre czołgi? Tylko proszę, żebyście mi nie podawali żółwiów.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Ja mam type59 chrunchila lwa Kw5 i jeszcze jednego, tylko nazwy nie pamiętam i polecam Ci Chrunczilka mały nie jest jakiś super mocny, ale często jest na samej górze.

Poza tym dużo expa na nim leci oraz kasy, więc potem można za golda wymieniać go za free expa i jazda :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Moim zdaniem bez sensu jest kupowanie nisko tierowego premiuma. Zamiast tego wyposaż się w jakikolwiek pojazd nie za złoto z V tieru. Zarobki minimalnie mniejsze, a za złoto możesz się kontem premium wspomagać lub powiększyć garaż.[obecnie 50% zniżki]

Opublikowano

Churchill jest dobrym czołgiem, zawsze wysoko i działa ma jak na V tier najszybsze (porównać to można do maszynówy) - jak jesteś na topie wygrywasz - jak po środku większość zabijesz

1213o.jpg

Opublikowano

T-25 lub Czurczil. Matilda to szajs. Na tych dwóch tankach (oba V tier) koksisz, około 30k wypłaty za UDANĄ bitwę.

Opublikowano

Popieram, Churchill to dobra maszyna. Świetnie opancerzony, działo może nie ma kopa, ale szybkie, no i jak na ciężki nawet żwawy jest. Jeszcze duży plus jest taki, że skoro mały kaliber działa to i pociski tanie, a to się przekłada na większe zarobki.

Opublikowano

OK, dzięki wam, zabieram czarczila.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Wikeszy Credit Factor ma Ram II bo x1.2 ten sam tier co churchil ktory jest HT, Ram II jest medem i czesciej rzuca na nizsze tiery tak jak skoda T-25. Ja mam PzKpfw V-IV, Ram II, Skoda T25 i bije na tych czolgach wiecej kasy niz chinol :P co taniej mnie wynioslo PZ za darmo Ram II za polowe ceny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...