Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Serwer Minecraft [24/7] [WL] [NON-Premium]

PatroL14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem wielkim fanem i graczem tego serwa. Bardzo lubię wchodzić na niego i rozmawiać z przemiłą administracją oraz z miłymi graczami. Polecam ten serwer wszystkim moim kolegom grającymi w Minecrafta.

ZAPRASZAM NA SERWER

Opublikowano

Serwer uważam za jeden z lepszych w Polsce. Atmosfera jest cudowna. Gracze pomagają sobie wzajemnie, administracja pomaga. Każdy powinien spróbować gry na tym serwerze.

Opublikowano

Bardzo polecam ten serwer wszystkim ludziom którzy uwielbiają minecrafta. Na serwerze panuje miła atomosfera. Każdy który szuka pomocy ją znajdzie ;-)

Opublikowano

Gorąco polecam. Jeśli nie zagracie dużo stracicie. Świetna atmosfera, super ludzie. Zawsze możecie liczyć na pomoc. Zajrzyjcie a na pewno zostaniecie:D

Polecam MOD serwa/forum: zeus

Opublikowano

Niestety, ale nie dołączysz !

Dział podania na WhiteListe na naszym forum.

Sorry ale nie mogę podać adresu, wbij na 212.160.87.253:25565

i tam jest adres naszego forum.

Opublikowano

Czy Mogę się dowiedzieć czemu większość postów to prawdopodobnie MultiKonta ;/

Ponieważ każde konto ma po [1 Post i Około 1 minute na forum]

To tylko przypuszczenia...

Pomogłem Daj "+"

Wcześniej Zbierałem Minusy Teraz Czas Na +

1390893245-U45191.png

Opublikowano

Anyus, są to gracze mojego serwera. Większość z nich nie ma konta na tym forum, stąd tak mała liczba postów i czasu online.

Opublikowano

Fajny Server Polecam Jeszcze nie jestem na wl

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę! Liczę na Like !!!

692p.png

Opublikowano

@UP : Nie chcemy aby na naszym serwerze grały dzieci, którzy spamują w SB i nie przestrzegają zasad pisowni. Napisałem Ci wyraźne w SB zdania zaczyna się od Wielkiej litery a kończy kropką.

Zapraszam na serwer : )

Każdy kto napisze podanie według wzoru na pewno zostanie przyjęty !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...