Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Drop itemów

SkReNt1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie ! ; >

Mam pytanko.

Ludzie grają mniej niż ja np ja gram 300 godź a patrze typek 190 godź.I szokuje mnie fakt,że typek ma z 25 czapek w tym 40 rafinów i 4 pełnych stron itemów.Jak to jest możliwe?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Albo po prostu sprzedawał bronie. Broń = Scrap, Scrap = 2 Bronie, 2 Bronie = 2 Scrapy, 2 Scrapy = 4 Bronie, itd.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Po prostu to jest dobry trader. Na przyklad ja kupilem od nooba drwine: piatke za 3 ref i sprzedalem za 7 to zarobek 4 ref czyli jakas super czapka lub 3 slabe po prostu musisz szukac okazji u tych co inni okazji nie widza. Na przyklad zobaczysz ze ktos ma pare czapek ze sklepu, pytasz sie czy ma drwiny lub klucze i startujesz od malej ceny. Ktos moze cie nazwac nobem ale predzej czy pozniej zarobisz na te klka czapek.

[link=
Opublikowano

Po prostu to jest dobry trader. Na przyklad ja kupilem od nooba drwine: piatke za 3 ref i sprzedalem za 7 to zarobek 4 ref czyli jakas super czapka lub 3 slabe po prostu musisz szukac okazji u tych co inni okazji nie widza. Na przyklad zobaczysz ze ktos ma pare czapek ze sklepu, pytasz sie czy ma drwiny lub klucze i startujesz od malej ceny. Ktos moze cie nazwac nobem ale predzej czy pozniej zarobisz na te klka czapek.

Gościu chciał mnie oszukać na wymianie. Ja dawałem dapper tropper a on jednego budsa. I jakoś tak wyszło, że dostałem tego budsa xD

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...