Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Przy włączaniu ca

Arg0oS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

włączam ca ładuje się ludzik biegnie nagle ludzik się zatrzymuje i powoli skacze i się wszystko zawiesza i dupa

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

wchodzisz w folder hs-->update potem kasujesz wszytko co tam jest cofasz odpalasz hsupdate potem znowu w update i jako admin uruchamiasz autup

Opublikowano

a więc tak antywira nie mam hacków nie miałem bo to nowy komp mam win764bit z tym hs update prubowałem również dupa

aha jeszcze dodam że ca wczoraj zaintsalowałem

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

wyłącz zaporę systemową, może ona blokować działanie CA

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Witam mam ten sam problem i próbowałem go rozwiązywać podanymi przez was poradami ale i tak się zawiesza.

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

@up mogłeś już im powiedzieć jak to zrobić ...

Wejdź w "C: -> Nexon -> Combat Arms EU -> HShield -> Update" i odpal "autoup.exe".

9368_gold.png

Opublikowano

Omek dzięki ;) Wszysto działa ,ale mam problem jak sięzalogowałem to gra mi muli w grze też.Wczęsniej jak grałem w CA miesiąc temu wszystko pięknie działało.

Opublikowano

Omek dzięki ;) Wszysto działa ,ale mam problem jak sięzalogowałem to gra mi muli w grze też.Wczęsniej jak grałem w CA miesiąc temu wszystko pięknie działało.

Off programy zasysające neta ?

9368_gold.png

Opublikowano

Napewno programy nie bo nie używam.Skorzystałem z poradnika aby gra płynnie chodziła ale nadall mam zmula ;/

Opublikowano

Napewno programy nie bo nie używam.Skorzystałem z poradnika aby gra płynnie chodziła ale nadall mam zmula ;/

Są 2 wyjścia : Duży spadek fpsów z jakiegoś powodów lub zamuł neta.

Jaki masz internet ? Operator itp

9368_gold.png

Opublikowano

Mam internet z netii 2mb

2 MB no szału nie ma, moga zdarzyć się laggi. Uzyj programów czyszczących rejestr, usuwających nie używanych plików i naprawiających błedy windowsa i powinno zacząć lepiej chodzić

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

up'y

Myślicie ,że tego nie robiłem nie wiem co jest grane wcześniej all działało.

Opublikowano

Może instalowałeś jakieś programy ?? Może coś ci przymula komp wraz z CA. Robiłeś już wszystko? Zapory/Antywirus/Sterowniki ??

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...