Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o kod ... Zapłacę .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema...

zna ktoś kod na klikanie w nieaktywnym lub zminimalizowanym oknie? Np. w przeglądarce. Bardzo tego potrzebuję ;/ Jeśli nie ma języka w którym da się klikać w nieaktywnym oknie, to niech napisze na gg 12753084 może uda się znaleźć inne rozwiązanie . Jeśli wszystko będzie pięknie działało , to nawet mogę się w jakiś sposób odwdzięczyć. Piszę to tu bo w innych działach jest niska ilość wyświetleń, a bardzo mi na tym zalezy. Proszę, pomóżcie :( Szukałem w googlach ale albo nie działało, albo znalazłem nie to co trzeba, albo w ogóle nie znalazłem. Obojętnie jaki język z góry mówię.

Opublikowano

autoit i zrobisz sam, nie licz ze ktoś napisze, masz tutoriale w dziale AutoIt

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

autoit i zrobisz sam, nie licz ze ktoś napisze, masz tutoriale w dziale AutoIt

Czlowieku tepy nie jestem , probowalem pisac w C++ i w autoicie. W autoicie ControlClick nie dziala na przegladarke. Probowalem na wszystkie sposoby. Zreszta napisalem ze zaplace . I chce jedna linijke a nie caly program to po pierwsze. A z FF.au3 moze byc problem, bo nie ma konkretnego linku do ktorego bot ma przejsc - musi kliknac. I nie chce tylko na przegladarke, ale takze przejscie na progam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...