Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - Owca - Pytanie

Cannon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Tak, wiem jest już wersja finalna, ale czy wyjdzie coś w rodzaju " łatki " / " patcha ", który umożliwi po ogoleniu owcy odrastanie wełny na tej owcy, którą się ogoliło ?

Skąd pomysł ? - Coś na filmiku jednego z cieszących się popularnością Let`s player` ów słyszałem, że wyjść taki oto patch / łatka...

Wie ktoś może czy to jest chociaż w 50% prawda ? :)

Opublikowano

Nie słyszałem o czymś takim ale pewno za jakiś czas wyjdzie mod który umożliwi owcy odrastanie wełny.

• Oczyszczać partię uwzględniając wskazania bezpartyjnych ludzi pracy – to wielka rzecz. Da nam to poważne wyniki. Uczyni to partię awangardą klasy znacznie silniejszą niż poprzednio, awangardą mocniej związaną z klasą, awangardą mającą większe możliwości prowadzenia klasy do zwycięstwa wśród mnóstwa trudności i niebezpieczeństw.

• Źródło: O czystce partii, 1921

Opublikowano

Takie coś istnieje. Po 20 min odrasta chyba ;) . Jedynie gdy zetniesz z małej owcy wełne i gdy urośnie to znów będzie miała ;) Jest już taki mod

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Serio odrasta ? Ja raczej wątpię. Ogoliłem może z 50 owiec koło swojego domku i latają cały czas gołe :D

Jeżeli ktoś zna mod lub sposób na to co pisałem wyżej to proszę o pomoc.

Opublikowano

Ok, zrobię zagrodę i zwabie kilka i zobaczymy :) może faktycznie macie racje :)

Opublikowano

Wszyscy ci co mówią, że owcom odrasta wełna, grubo się mylą. Już od alphy bodajże nie odrasta... Tyle z mojej strony. Pozdrawiam

PS: Nie przypominam sobie, że w którymś updacie Notch dodawał taką opcję...

previewwz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...