Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Brak reakcji po włączeniu CF

wicherek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ściągnąłem sobie Crossfire, zainstalowałem najnowszego patcha lecz gdy chcę włączyć gre HGW się załaduje , lecz nic się po tym nie dzieje. Próbowałem od nowa ściągnąć grę i zainstalować ponownie Crossfire ale nic nie pomaga.

Proszę o pomoc !!

Opublikowano

Może masz cos zle zainstalowane odpal gre przez CF_G4box i zobacz czy coś sie poprawi albo odpal menadzera i zobacz czy czasem nie masz go ukrytego ja tak mmialem

@ down

może mieć racje sprawdz czy masz dobrego kompa tu masz wymagania :

CPU

Pentium 4 - 1.5GHz

Pentium 4 - 2 GHz

MEMORY

512mb

1GB Or Higher

VIDEO CARD

GeForce 5600

Or Equivalent Class

GeForce 6600

Or Equivalent Class

HARD DISK

1.2GB

SYSTEM

Windows XP, Windows Vista And Windows 7

DIRECT X

9.0 C Or Later

INTERNET CONNECTION

Cable/DSL Or Better

• 1 post [~]
  • 10 postów[~]
  • 25 postów [~]
  • 50 postów [~]
  • 100 postów [x]
  • 150 postów [x]

Opublikowano

Właśnie słyszałem coś, że trzeba mieć explorera niższego niż 8 ale nie wiem jak zmienić go na niższą wersję. Nie widać go w Dodaj lub usuń programy.

Opublikowano

pobrałem instalkę IE6 lecz gdy chcę zainstalować to wyskakuje błąd : "Instalator wykrył zainstalowaną w tym systemie nowszą wersję Programu Internet Explorer

Instalator nie może kontynuować pracy" ;/

Opublikowano

Ok, więc:

Panel sterowanie -> Programy -> Włącz/Wyłącz funkcje systemu Windows -> Odznacz IE.

Może to zadziała.

Nie ma innego wyjścia, bo to artykuł systemowy.

Opublikowano

ściągnij najnowszy Ie zainstaluj go on usunoie stary Ie wtedy bedzie reinstall i jak bedzie ci chciało najnowszy zainstalowac to poprostu nie instaluj jest jeszcze druga metoda słyszałem o niej ale nie wiem czy działaklikasz ctrl+alt+del i dajesz procesy tam szukasz takiego o nazwie svchost czy jakos tak ich jest chyba 4 i wyłączasz pokolei 1 z nich prawdopodobnie blokuje cf-a jeszcze jest reinstall wyłącz antywira i wszystko ccleaner wyczysc rejestr jak pomogłem daj + sam kiedys mi sie cf nie uruchamiał i wyjscie z Ie pomogło:DD

Szukam fajnej ekipy do wspólnej gry w CF chętnych proszę o pisanie na pw :DD.

Śmierć jest tylko początkiem...

Opublikowano

Boze @up jestes skonczonym idiota chodzi na service pack 3 bo sam mam i sam gram debilu nie kłam tego kolesia bo w moim poście wyzej opisałem wszystko więc takie jebane nabijanie postów >>

@topic

zrób formata

Opublikowano

wuyłacz spoko nic sie nie stanie chyba bym tego nie pisał gdyby to nie było sprawdzone :DD

Opublikowano

Boze @up jestes skonczonym idiota chodzi na service pack 3 bo sam mam i sam gram debilu nie kłam tego kolesia bo w moim poście wyzej opisałem wszystko więc takie jebane nabijanie postów >>

@topic

zrób formata

i Właśnie widać kto tu jest idiotą człowieku, Nie wiesz a się mądrzysz. Service pack3 może byc przyczyną nie chodzenia crossfire. Owszem gralem jesli mialem sp3 w crossfire ale to zalezy mozna powiedziec ze od farta. Komus wchodzi komus nie. Zoba ile jest postow o tym nie tylko na npc. i Prosze mnie nie wyzywac nieslusznie. Gdy usuniesz sp3 powinno ci chodzic . Zobacz nawet post Msjonta w tym temacie zobacz co pisze. A nie, wiec pozostawiam twoje zachowanie bez komentarza
Opublikowano

ściągnij najnowszy Ie zainstaluj go on usunoie stary Ie wtedy bedzie reinstall i jak bedzie ci chciało najnowszy zainstalowac to poprostu nie instaluj jest jeszcze druga metoda słyszałem o niej ale nie wiem czy działaklikasz ctrl+alt+del i dajesz procesy tam szukasz takiego o nazwie svchost czy jakos tak ich jest chyba 4 i wyłączasz pokolei 1 z nich prawdopodobnie blokuje cf-a jeszcze jest reinstall wyłącz antywira i wszystko ccleaner wyczysc rejestr jak pomogłem daj + sam kiedys mi sie cf nie uruchamiał i wyjscie z Ie pomogło:DD

usunąłem to svchost.exe lecz nie pomaga mi to :/ Jeden z nich na dodatek wyłącza komputer. A teraz jak chce włączyć grę to nic się nie robi tylko wyskakuje bład HGWC : Timed out waiting for instaling xtrap-engine
Opublikowano

Ok, więc:

Panel sterowanie -> Programy -> Włącz/Wyłącz funkcje systemu Windows -> Odznacz IE.

Może to zadziała.

Nie ma innego wyjścia, bo to artykuł systemowy.

nie mam czegoś takiego jak włącz/wyłącz funkcje systemu Windows, ale wszedłem w dodaj lub usuń programy - Dodaj/usuń składniki systemu windows, odznaczyłem IE ale dalej CrossFire nie działa ;/
Opublikowano

Mam dodatek Service Pack 3 w systemie i nie dam rady go odinstalować ;/ Jest jakieś inne wyjście z problemu? Na wszystkich forach i w tematach wyjściem było usunięcie SP3 i wyłączanie aktualizacji ew. usunięcie IE i zainstalowanie starszej wersji. Co mogę zrobić !?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...