Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grab Pet

Andy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc , dzis mialem taka przygode z grap petem mam go jeszcze z 7+h i sroking mi go wylancza w ogole zeby nie zbieral itemow nawet jak mam zaznaczomne w bocie zeby zbieral >.< co trzeba zrobic??

Ach Ten Andy!
Opublikowano

hmmm moze coś źle zaznaczyles usuń i zainstaluj od nowa i ustaw zazwyczaj pomaga

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

mialem Lup i grab pet up others item czys cos takiego raz tamielm to + Potnis to -----> i tez nic w pecie zmienialo z ON na OFF

Ach Ten Andy!
Opublikowano

to co mam zrobic zeby ten grab pet chodzil ? moze trosze jasniej miki85

Ach Ten Andy!
Opublikowano

Ziomek używając srokinga + peta mozesz mieć troszkę problemów , lecz pamiętaj że sroking zawsze wyłącza Ci peta z ON na OFF co nie zanczy że nie chodzi... Wszystko działa nie bój się :) Po ustawiaj sobie w tych opcjach do zbierania w bocie na "pet first" wszystko co chcesz aby zbierał i zapewniam Cię że będzie chodził jak w zegarku, pozdro!:)

• Dodaj nową pozycję...