Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z instalką

erykraduch12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O lol... Miałem to samo :) , a może... avast ! ?

Żeby nie było , że robię sobie żarty , to avast blokuje , albo inny antywirus ;d

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

To nie wiem , chmmm ... W jakim punkcie instalka się zatrzymuje? Może otwórz jako administrator :)

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

To nie wiem , pisz do supportu.

(kontakt na dole strony aeriagames.com)

Opublikowano

Ja wiem jak problem rozwiązać przypuszczam że w połowie sysania plików gry około 400 mb znika pasek i pisze instalation failure czy jakoś tak co nie ?

i co jakiś czas próbuje znowu nawiązać połączenie (Miałem to samo ale mi się zatrzymywała co sysniete 50 mb a tak naprawdę dalej się ściągało o dziwo mimo że paska nie widziałem :P ).

Jeśli tak to:

1. Sprawdzi czy masz ponad 1gb minimalnego miejsca na dysku głównym ( bo pulpit czyli tam gdzie ona się ładuje to dysk główny).

2. Jak się zastopuje co robisz anulujesz i klikasz usuń to co sysną czy zostawiasz ( miałem to samo i klikałem by zachował pliki po czym znów ją odpalałem i leciało dalej normalnie gra mi działa bez zarzutów).

3. Sprawdzaj co jakiś czas ile ściągną jak się zastopuje zostaw go na jakiś czas i wyłącz zachowując pliki po czym znów ją odpal i zobaczysz że na pewno będzie więcej niż te 400 mb :) (Powtarzam iż miałem to samo przypuszczam że to problem z serwerami wolftem-u doprowadza do takiego błędu).

4. Jak nic nie pomoże poszukaj z innego uploadu pełnej gry z najnowszą wersją najlepiej aby dużo nie ściągać paczów albo instalki starszej (informacje o najnowszej wersji są na mpc w dziale wolfteam tam 1 czy któryś temat ;]) )

5. Na pewno będzie na chomikuj ale z 2-4 zeta mesem będzie trzeba wydać za transfer ale tam 4 zł -,-.

6. Daj + jak pomogłem xD

7. Jeżeli działa mój sposób to napisz abym wiedział że nie jestem wyjątkiem xD (no i inni przynajmniej nie będą musieli szukać).

Pozdrawiam xR4x3Rx

Opublikowano

Jakie chomikuj ? Nie dość, że 200kb/s to jeszcze ma płacić za to...?

Masz instalke na stronce aerii, nie downloader ale instalke.

pl.wolfteam.aeriagames.com/download

23213623.png

Z rs pobierało mi 1,6mb, z mu 1mb ;)

Downloaderem 2,6, ale też mi dzisiaj nie działał

52287137559562145640.png

Opublikowano

To przetestujecie mojego spodoba bo u mnie zadziałał :P a co do tej instalki to nie wiedziałem ogar -,-.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...