Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KDbot kolejny porabany problem

Miśek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem bo kiedy odpale kdbota wszystko dziala tylko zrobie start bot i dc automatycznie

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak jak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Opublikowano

Sprawdź czy masz wszystko poprawnie ustawione.

BTW

http://www.mpcforum.pl/topic/492774-tutfaq-kdbot-dla-serwerow-vsro-files/

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

mam poprawnie ustawione tylko te DC jak tylko likam start bot :P

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak jak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Opublikowano

Witam dolacze sie tutaj do kolegi, bo widze w innym temacie ktorym byl juz dawno stworzony nikt nie odpisze nawet ze zly temat lub ze mam warna :), wiec ja mam mianowicie taki problem: oczywiscie nie raz mialem tak ze wlaczam sobie wszystko po kolei tak jak trzeba daje start postaci no i oczywiscie KDBot sie zawiesza tzw duszek, po czym zaraz dostaje dc, wczesniej ze tak ujme zalapywalo za gora max 10 razem, dzisiaj meczylem sie 40 min, po czym dziala znowu nie wiem moze mu sie odwidzialo, teraz jest kolejny problem, czasem jak puscilem bota pet zbieral tylko gold, wystarczyl relog i zbieral juz soxy i np taby jak mu zaznaczylem, teraz zbiera sam gold, nawet relogi i deconnecty i connecty bota nie pomagaja, zbiera sam gold, nie zbiera nic z pet filtra ?

Co z tym zrobic ?

Przepraszam za brak polskich znakow, ale opcje jezykowe zmienione.

Dodam ze teraz pobiega bot 5 gora 10 min oczywiscie zbiera wszystko tak jak chce i to co mu ustawie, ale 5-10 min blad ph connector, gdzie wczesniej mialem to max 1 raz na dzien i to szczegolnie jak wylaczylem bota i zmienialem spota albo szedlem do miasta na repota...

Oczywiscie nie wspomne o tym zeby bot zalapal czyli duszek sie nie zawieszal po wczytaniu postaci znowu musze wlaczac z ponad 10 razy, gdzie wczesniej lapal za pierwszym max trzecim razem.

Opublikowano

Jaki masz system?

Jeżeli Win7 włącz uruchom przez Administratora, jeżeli nie pomaga to powiedz nam może serwer, ver. gry itd.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jeżeli Win7 włącz uruchom przez Administratora, jeżeli nie pomaga to powiedz nam może serwer, ver. gry itd.

System Windows XP z SP 3, Syndicate Sro ver. 1.204.

Wczesniej nie bylo zadnych problemow od kilku dni tak zaczelo sie robic...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...