Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sadzicie o tej nucie ?

Mike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ja tu będę mówił, najlepsza elita to właśnie była Mike, seldek i młody.

a nie jakaś jebana elite kokosza.

święta prawda, i żeby nie ta elita w/w to mpc, pewnie by się tak nie wybiło...

"Jołaaa"

Opublikowano

Pamiętam, kiedyś była inna administracja ale ta również mi się podoba.

@Offtop

Dlaczego już nie jesteś adminem?

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

I po co promujesz to swoje forum ? Zaraz bana pewnie dostaniesz.

Dobrze mówi, ale już to każdy słyszał.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano
I po co promujesz to swoje forum ? Zaraz bana pewnie dostaniesz.

Dobrze mówi, ale już to każdy słyszał.

Do mnie mówisz ? Wcale nie kazałem mu tego wrzucać.

Bana dostanę, wiem ale i tak wrócę i będę was nękał ;]

Do dupy... Jakiś debil se nawija o swoim centrum życia. Żałosne...

Nawet nie chce mi się Ciebie jechać...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

moim zdaniem mpcforum to duzy twor szkoda tylko ze niema tu forumowych hackerow i pro informatykow ktorzy sami by tworzyli hacki poza niewielkimi wyjatkami kamer andrzej a co do tej nuty zawsze znajda sie ludziee ktorym cos bedzie nie tak aczkolwiek cos w tym jest

Opublikowano

UP

"Mówisz o sobie" ?! Masz 8 lat. kropka

A co do topu to po pierwsze uno :

Ludzie! to tylko forum internetowe, czy naprawdę pełni ono w waszych życiach taką funkcję, że zasługuje na pisanie o nim piosenek? Get real, bro.

A po drugie uno:

Sama piosenka jest do dupy, monotonny,beznadziejny bit i do tego koleś, który pisze "tak genialne teksty", że co drugie słowo musi wstawiać "kur*ę" czy innego bluzga żeby zachować rytm.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

UP

Po pierwsze nie mam zamiaru wchodzić w czeluścia "chuj*wej muzyki" aka rapu

Po drugie o ile się nie mylę to to jest temat do oceny jego pracy a nie namawiania mnie do bycia lepszym.

A po trzecie to potrafię dużo więcej niż myślisz, ale nie mam czasu na rozdrabnianie się i udowadnianie tego jakimś małym człowieczkom.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano
Sama piosenka jest do dupy, monotonny,beznadziejny bit i do tego koleś, który pisze "tak genialne teksty", że co drugie słowo musi wstawiać "kur*ę" czy innego bluzga żeby zachować rytm.

Ale Ty zjebany życiowo jesteś człowieku. Wyjdź na dwór sztachnij się oparami powietrza i pomyśl co Ty mówisz. Jesteś tak żałosny, że aż śmieszny.

Ludzie! to tylko forum internetowe, czy naprawdę pełni ono w waszych życiach taką funkcję, że zasługuje na pisanie o nim piosenek? Get real, bro.

Nie wiesz laluniu to się nie wpierdalaj. Czekałem na laskę i na momencie "z nudów" nagrałem "ten syf". Najlepiej nie wypowiadaj się już w tym temacie, bo ilorazem swojej inteligencji już jesteś głęboko na minusie.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja nigdy nie stwierdziłem, że robię to dobrze. Od tego są ludzie. A Ty pierdolony prostaku chuja wiesz ;]

Dziś nadszedł Twój czas. Już jutro spodziewajcie się dissa na tego skurwiela wyżej.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...