Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja- serwer 99 lvl hard zapraszam do udziału w dyskusji !

bananex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar stworzyć serwer hard o niskim % expa z max lvl 99 brońmi do 80 lvl

z miłą atmosferą duża ilością eventów. Nie wiem jak wy ale ja już mam dość serwerów z 250 lvl-ami które i tak wbija się w 2 dni

i tak samo w 2 dni zdobywa się kosmiczne EQ. Mam pomysł na fajny serwer oczywiście nie kopia metin2 pl serwer będzie posiadał własną fabułę piszcie co byście chcieli widzieć na takim serwerze a czego byście nie chcieli :) wypowiadajcie się pomoże mi to bardzo w stworzeniu serwera :)

34941.png

34246.jpg

34855.png

34613.png

34703.png

34667.jpg

33301.png

33626.png

32239.jpg

31998.png

22080699.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie to bardzo dobry pomysł.Serwer z 250lvlem to nuuuda :x . Najlepiej jakby był serwer max 99lvl bronie max na 80 lvl syrki lub coś takiego . Najlepsze zbroja to Hwang no ewentualnie niebiańska :> Bony nie za duże . 6/7 który dropi się z jakiś metków np .Oponek lub tych na 80/90lvl . Eksp nie za duży np 300/400% . Taki serwer byłby ciekawy :> Nie każdy musi zgadzać się z moimi upodobaniami więc proszę bez komentarzy na mój temat :>

Zbieram +

Opublikowano

musi być jeszcze coś np. bojowy-syrek-baron lub cos na 90 z kazdym + zwieksza sie lvl wymagany na tą na 90 np +0 na 89 a +9 na 99 i koniecznie nowe ulepszacze jak np złota perly i 6/7 do exp ale np 10% mooby a nie np odp i silny na daną klase i z 3/4 new map musi być mapa z metkami i bossami takie cos ala farmmap i zombie na 70 np zeby sie przyjemnie expilo itp

Jeśli ja to ty, a ty to ty, to kim jestem ja? A może ty to ja a ja to ty a ty to ty a ja to ja?

Pacz na hooby, potem pomyśl xD

Opublikowano

Bardzi dobry pomysł lD

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

Ja bym proponował miłą prostą fabułe

Z metków od 5 lvl dropiłyby dodania i zmianki a z metków 50+ 5bony.

Im wyższy lvl tym więcej dodań i zmianek by dropiło. dałoby sie je sellać i byłby git. Nowe misje : to oczywiste tyle że zamiast nagród standardowych można dostawać atak boga smoków czy coś takiego.

Trzeba mieć dużo pomysły żeby zrobić taki fajny serwer. Jeżeli sie na tym znasz, robisz to z pasji a nie dla isu to napewno Ci wyjdzie. Jeżeli chcesz dokładniej pogadac napisz do mnie czy tam sie umówimy na skype jak wolisz

Opublikowano

Mam do was prośbę napiszcie co byście chcieli widzieć na serwerze a czego nie. Bo że to jest dobry pomysł to ja akurat wiem ale potrzebuje waszej opinii na temat co byście chcieli na serwerze a nie czego nie, a to że to jest dobry pomysł to możecie napisać przy okazji :)

34941.png

34246.jpg

34855.png

34613.png

34703.png

34667.jpg

33301.png

33626.png

32239.jpg

31998.png

22080699.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...