Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Wejście do gry.

LOGOWANIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem z wbiciem do gry. Loguje sie wchodze na serwer wchodze w runde i biore start pisze mi In game i po 3 sekundach nadal jestem w lobby.Pobralem z oficjalnej stronki. Wcześniej mi chodzilo normalnie jakies pol roku temu a teraz niechce plis pomożcie

Opublikowano

Wyłacz zaporę systemową

Przeskanuj kompa w poszukiwaniu wirusów

I główne pytanie - czy Twój komp spełnia wymagania CA, z każdym patchem obciążenie rośnie więc przez pół roku duzo się zmieniło

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Czy to na pewno jest wersja EU ?? Bo tak się dzieje na NA jeśli źle zmieniłeś Ip przez VPN. Jak nic nie pomoże to reinstal CA + format kompa jak nic nie zadziała.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Może zmień poprostu server na jakim grasz.

Bo tak się czasem dzieje .

Jak nie to , to coś z netem masz.

Opublikowano

Jeśli reinstalowałeś Combata z tej samej instalki to może być błąd jej. Spróbuj jeszcze raz pobrać bo to może od niej ten błąd się wywodzi, a jak to nic nie pomogło. Napisz na ticketa do Nexona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...