Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Problem z nagrywaniem

GhostPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem chcę ponagrywać filmiki z BFH ale gdy nagrywam i gram są małe lagi ;/ Nie da się coś z tym zrobić ? Podczas nagrywania mam 30 fps ;/

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

zmieniłem na średnie fps skoczyło o 3 i dalej to samo ;/

Na grafice bardzo słabej mam 50 fps no ale na tym to sie nie da grac

Opublikowano

Jeśli używasz frapsa wybierasz ile chcesz mieć fps podczas nagrywania np możesz ustawić 40fps wtedy filmik straci na jakości a ty zyskasz fps

231jv.png

Zapewne masz zaznaczone 30 fps i dlatego się tak dzieje

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

Ile masz fps jeśli nie nagrywasz ?? bo jeśli masz zaznaczone 120 a twój komputer nawet tyle nie osiąga to jak chcesz nagrywać ? Podaj ile fps bez nagrywania

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

30 to przyzwoita ilość o.O ja grałem na tylu bez nagrywania na starym PC i nie narzekałem

niektóry mówią że granica płynności to 35 a nawet 40fps -.- mi osobiście wystarcza 25+

/link poza MPC

Opublikowano

To ja czegoś nie rozumiem jak chcesz nagrywać filmik bez żadnego spadku fps??!! Bez nagrywania masz 120 i nagrywanie masz ustawione na 120 proponuje ustawić np 50fps i spróbować czy problem nadal będzie

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

Zmieniłem i nic to nie dało jeszcze gorzej fps skoczyło do 21-22 lagi jeszcze większe czarny ekran jadę nagle czołg mnie zdjął 1 hitem takie lagi ... ;D ;/

Opublikowano

Zmieniłem i nic to nie dało jeszcze gorzej fps skoczyło do 21-22 lagi jeszcze większe czarny ekran jadę nagle czołg mnie zdjął 1 hitem takie lagi ... ;D ;/

Podaj parametry komputera, możliwe, że nie ogarnia z frapsem.

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...