Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Buy BF3 to get access to Battlelog ?!

pomidorki9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczoraj kupiłem battlefield 3 i wyskakuje mi problem Buy BF3 to get access to Battlelog?! Co to jest wyskakuje gdy chce zalogowac sie do battleloga

UmF0aGdhYXJfX19ldW5lX19fNTMwX19fT05pU19fXzhfX185Nl9fX1BvbGFuZC5wbmdfX18yX19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Gość malutki688
Opublikowano

Wsumie jestes 2 osoba ktora ma z tym problem, moze orgin ma jakies problemy i musisz czekac.

Gdy kupilem bf-a w dzien premiery tez nie moglem sie zarejestrowac i musialem czekac 1 dzien,musisz probowac jak najwiecej az w konu sie uda.

Chyba ze kupiles klucz lewy na allegro etc

Opublikowano

Wsumie jestes 2 osoba ktora ma z tym problem, moze orgin ma jakies problemy i musisz czekac.

Gdy kupilem bf-a w dzien premiery tez nie moglem sie zarejestrowac i musialem czekac 1 dzien,musisz probowac jak najwiecej az w konu sie uda.

Chyba ze kupiles klucz lewy na allegro etc

kupiłem w media markt niewiem co moze byc wykrywa mi tak jakby pirata :/
UmF0aGdhYXJfX19ldW5lX19fNTMwX19fT05pU19fXzhfX185Nl9fX1BvbGFuZC5wbmdfX18yX19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Gość malutki688
Opublikowano

juz pisalem do jednego goscia.

osobiscie radze Ci troche poczekac lub napisac do FAQ (nie pamietam jak tylko)

Opublikowano

A jakiego masz windowsa? tak wiem, wydaje się że w ogóle to nie ma powiązania. Druga sprawa, logujesz się na ten sam e-mail co podałeś na ORIGIN?. 3. Pisz do suportu, chyba najlepsze rozwiązanie.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

a mi jeszcze z konta zniknelo i teraz pisze ze bf na kompie nie mam chociarz zainstalowalem :/ i cd key pisze ze jest uzyty..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...