Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy będe mógł grać?

michul123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem życiowy. Czy jeżeli na koncie "Trololo" mam bana na black ops`a i mw2 to będe mógł grać w mw3? Nie zbanuje mnie automatycznie? Proszę o szybką odpowiedź!

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Nie.

To są dwie osobne gry, jeżeli tu dostałeś bana, to w innej grze, kolejnej części tej serii nie dostaniesz bana automatycznie.

Chociaż, jak grałeś na steamie pod jednym nickiem, i dostałeś bana, to mógłbyś dla pewności zrobić nowe konto na steam.

Opublikowano

@up

Własnie nad tym rozmyślam. wygodniej by mi było na tym koncie bo troche gier tu mam.

Opublikowano

Ja bym na Twoim miejscu spokojnie zainstalował tego MW3, na tym koncie gdzie masz MW2 bana i Black Ops'a.

Kiedyś miałem bana w Call of Duty 4: Modern Warfare, zainstalowałem MW2 i nic nie było, to samo konto.

Na 100%, nie będziesz miał bana, to nie jest ten sam system, gdyby każdy kto z innych gier CoD miał bana, to by grało tutaj 30% mniej graczy.

Opublikowano

@up No ale mimo wszystko nadal trochę sie boje zaryzykować. Czekam na opinie innych osób. Proszę wypowiadajcie sie!

Opublikowano

Sprawdź status VAC (Steam -> Ustawienia) i będzie tam napisane "Status VAC", u mnie jest "W dobrym stanie" (czyli normalnie), jeżeli masz inaczej to lepiej nie dodawaj klucza MW3.

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Opublikowano

Kupiłem! Aktywowałem jednak na nowym koncie. Dzięki za pomoc macie "Lóbjem tom" temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...