Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Potiony

Splinter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno zaczełem grać w najnowszą wersje ( wtedy to była 1.0.6) i zaskoczyło mnie to że osłabili moc mikstur [ słabych ze 100 na 50 ] a tych lepszych [z 200 na 100] więc pomyślałem że to jakiś żart, na szczęście te mikstury co dawały życie i mane dawały normalnie ale w wersji 1.1 osłabili i i te mikstury i teraz mam pytanie, bo idąc na bossa ciągle przegrywam (ity z demonitu + flamarang) chociaż zaczynam zdobywać hellstone przegrywam z takimi bossami jak eater of world albo skeletron, ponieważ te mikstury są tak wkurzające że nie można sie wyleczyć bo tak mało leczą i w dodatku ten głupi potion sickness trwający minute.

I tutaj moje 3 pytania:

1.czy to jakiś żart czy na serio tak zostanie

2.Jak mam się dobrze leczyć w tej chwili (te poty co leczą po 50 to za mało :P )

3.Czy będe musiał czekać dopiero na eq z minimum hellstone żeby chodzić na bossów?

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

1. Zostanie tak.

2. Robisz "mieszane eliksiri = 250 hp"

3. To też.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Mieszane potiony czyli te które robimy z potki do życia i do many bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem?

Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Tak. Ale nie wiem jak się je robi. Ponoć dropią z nowych mobów pod ziemią, skladniki do wytworu.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Aha ok dzięki, narazie musze żyć z tymi potkami co leczą jedyne 100 :/

Jeśli ktoś znajdzie recepture niech udostępni ;)

Można zamknąć ;)

Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Nie ma potków co leczą 250hp ;d Jedynie po 150lecza hp albo manę. Poty na manę, które leczą po 150 kupisz u Wizarda, a poty na hp robisz z butelki z woda, pixie dirt x3 i crystal shard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...