Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Sbotem

raymid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam Problem ponieważ po odpaleniu sbota pochodzi jakis czas nagle bot sie zatrzymuje w miejscu a potem wlancza sie od nowa client. Problem pojawił się dzisiaj> Mam aktualną wersje bota. Nie wiem co jest Grane. Moze Ktos Pomoże ?????

Opublikowano

a nie dostajesz przypadkiem dc? zobacz w logu czy przypadkiem nie dostajesz dc bo wtedy silk sie wylacza i autologin wlacza spowrotem.

ps jakiego masz neta?

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Pobralem najnowszego bota 1.32 d i nadal to samoo, Dc nie dostaje napewnoo a mam radiówke i to nie przez nia bo juz sprawdzalem czy przypadkiem mi sie nie rozłancza ?? Reinstall był i Nic. Nie wiem co JestGrane ?? Help Me

hmm......... mozee cos mam w bocie źle ustawione ?? Client zły ?? ...........

Opublikowano

client jesli orginalny to dobry.. ale zobacz w logu sbota czy nie dostajesz dc

"[21:01:19] Moving from (-2160, -1137) -> (-2127, -1117), speed: 103.52 ms/m

[21:01:20] * Attackpet despawned

[21:01:20] * Connection to Silkroad Server terminated (0)!"

tak jest jak dc dostaniesz i na radiowce bardzo czesto tak sie robi. Tez tak mialem ale po zmianie neta lata normalnie.

Poszukaj na necie jakiegos programu do stabilizacji lacza;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Własnie nic takiego nie mam ............ Calkiem inne napisy tam wyskakują !!! To Nie jest DC > Przy nastepnym razie w Kleje Co mi Pisze w Logu. Moze nastepna wersja bota pomoże ale kiedy to bedzie.............

BOT sie zatrzymujee..... czasami ruszyy, pochodzi znowu chwile staniee... ii przechodzi w CL i sie włancza od nowa client .

Opublikowano

okej to wrzuc sprawwdzee w koncu cos musi pomo............

btw jakbyś mogł to wrzuciłbys mi jeszcze sro_clienta ?? Miiozee podmiana pomozee........... z Góry THX

Opublikowano

Juz wrzucam na RS zaraz dam link i skan

To jest ukryta treść, proszę

skan nieciekawy(themida to wiadomo to 2 to nie wir ale jak nie chcesz nie sciagaj)

nie wiem czemu tak wykrylo teraz ale to pliki ktorych ja uzywam.. mozliwe ze to sbota 1.32a tak wykrywa. zaraz sprawdze

no to skan sbota

ze strony bot-cave.net wiec bezpieczny

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

ok THX I oto co pisze mi :

[22:09:24] * Connection to Silkroad Server terminated (10054)!

[22:09:24] * Clearing active party.

[22:09:24] * Received disconnect. Preparing for relogin.

[22:09:24] * Attack mode stopped

[22:09:24] * Aborting attack function!

[22:09:26] * Terminating Silkroad client.

[22:09:26] * Now waiting for specified time (0 minutes) to restart the client after disconnect.

[22:09:26] * Now restarting client.

[22:09:34] * Checking for updates...

[22:09:35] * Finished checking for updates!

[22:09:42] * Starting SRO Client!

[22:09:47] * Waiting for handle...

I Co Ty Na to ??

Opublikowano

[22:09:24] * Connection to Silkroad Server terminated (10054)!

ewidentnie dostajesz dc tylko nie wiem czy to z winy neta.

Sprobuj uzyc programu cFosSpeed

Dostepny ogolnie na googlach z opisem

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

To tak ściagnolem ten program co kazales ii odpalilem silka na 1.32a ii nadal to samoo Tylko teraz Nie Zbija Chociaż na CL ?? Hmmmm... masz jakieś pomysly jeszcze ??

Opublikowano

z tego co czytalem na necie to zwykle dc dostajesz. Sprobuj bez bota odpalic silk anp na loaderze , pograj chwile i zobacz czy dc bedzie

aha jeszcze jedno

"Enable real time packet transfer" w zakladce extra na samym dole masz zaznaczone czy nie? jak nie to zaznacz a jak masz to odznac;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

zaznaczyłem ta opcja w bocie .Teraz odpalilem normalnie silka bez bota ?? i Jak narazie chodzi ?? Za jakis czas napisze co i jak ?? Pozdroo

Opublikowano

Jak zaznaczyles ta opcje to odpal przez bota . Ta opcja jest dla ludzi z netem typu radiowka. Na lepszym necie jak to zaznaczysz to dc dostajesz ale przy radiowkach pomaga;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

ale zaznaczyles ta opcje "Enable real time packet transfer" ?

jesli tak to juz nic nie pomoze bo to wina neta.

Jak bys mogl zabrac kompagdzies do kumpla i podpiac do innego nete ( nie radiowki) to zobaczyl bys czy to przez neta czy wina kompa

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

zaznaczylem ta opcja !! jak wina neta to czego dopiero teraz jak juz dobry miesiac chodzilo wszystko

dobrzee ..... ale ok dzieki za Pomoc .. nio szukalem na necie tegoo i kazdy pisze ze to ozwykle DC hmm czyli wina netaa ale czego akurat teraz jak wszystko bylo dobrze przezz sporoo czasuu aaa ii bez bota ten bład nie wyskakujee .........

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...