Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EscapeNoExit powraca! super mapa Escape!

kapiw

EscapeNoExit  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? mapka EscapeNoExit ?

2. 2. Czy chcesz abym robi? nast?pne cz??ci EscapeNoExit ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Chciałem wam przedstawić pierwszą odsłonę mapki:

EscapeNoExit

Link:

SS'y

A to tylko pare screenshotów

:)

ściągnijcie i oceniajcie sami ;D

Skan:

Proszę o usupełnienie ankiety

;)

A także bardzo prosił bym o pozostawienie komentarza w tym temacie na temat tej mapki

;)

Pozdrawiam

:)

Ps. Przepraszam że taka krótka, następna będzie duuuuuużo dłuższa i ciekawsza, jak i oczywiście trudniejsza :) krótka dlatego że robiłem ją 3x od nowa ;( miałem duzo ale miałem lekkie problemy ze stabilnym bukkitem ;(

Następna będzie świetna ;) zapewniam.

Opublikowano

Gratuluję autorowi, zdobyłem 35 "siarki"(Pomijając już że Gunpowder to proch strzelniczy). Według zasad mam pomnożyć moją siarkę przez 5 aby otrzymać swój wynik. 35 pomnożone przez 5 daje 175 co jest wynikiem grubo powyżej najwyższego wyniku(25-28 to zaawansowany, który według tabliczki na końcu to najwyższy wynik). Nawet nie mnożąc tego przez 5 mam wynik wyższy niż najwyższy co jest teoretycznie niemożliwe, to tylko dowodzi że autor tej mapy nie przemyślał jej ani nawet nie dopracował(M. in. pewna skrzynia za gliną nie zawierała w sobie żadnych znajdziek a wykopanie gliny która zagradzała dostęp do niej zajęło mi minutę co jest sztucznym przedłużeniem mapy). Ogólnie rzecz biorąc mapka nie podobała mi się i mam szczerą nadzieję że nie zamierzasz robić kolejnych. Pozdrawiam dawciomaster

Opublikowano

sorry za te wszystkie błędy, robie następny, ale to już będzie w 100% dopracowany, obiecuje wszystkim ;) ale będzie więcej skakania :)

Proszę o zamknięcie tematu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...