Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Uzywanie httrack czyli jak zdobyc szablon strony

SϒS™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc .. dzisiaj pokaze wam w krotkim poradniku ( dajecie lubie to) jak pożyczyc,sciagnac szablon , obrazki itp ze strony

podoba się wam np desing .. ohh ahh ale on piękny tylko skąd ja go wytrzasnę , po prostu httrack'erem

DOWNLOAD

Program umożliwiający pobranie i zapisanie w całości wybranej strony internetowej w postaci statycznych plików HTML, będący bezpłatną alternatywą dla popularnego Teleport Pro.

Idealny do robienia kopii offline często używanych serwisów lub mirrorów. Posiada cechy akceleratorów pobierania plików m.in. wznawianie przerwanych połączeń, jednocześnie kilka połączeń do jednej strony itp.

Należy pamiętać, że HTTrack nie pobiera oryginalnej struktury strony (np. z plikami PHP) ale jedynie wynikowe pliki HTML.

No to na tyle może komuś się przyda =)

Raczej instrukcji wam nie potrzeba .. all po PL jest to po pobraniu bedziecie wiedzieć co i jak.. pozdro.

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Opublikowano

Chciałbym dodać, iż kopiowanie stron bez zgody autora jest karalne.

no-kurwa-rzeczywiscie.jpg?v0

Tylko mi nie gęgaj, że to tylko wizerunek, bo ja kurwistrzale i bez niego mam szacunek.

Opublikowano

Na pewno się komuś przyda...

Mi może też...

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

Według mnie takie programy to szczyt chamstwa.. ktoś się napracował nad stroną np. Zielsko/Aziz Natour, ktoś zapłacił za to dużą kwotę pieniędzy, a tu jakiś małolat sobie przez program wszystko za darmo weźmie... powinno karać się takie osoby.. Ciekawe jakby Tobie sys ktoś zrobił podobnie.. Temat zgłaszam do usunięcia...

Niestety program działa..

17912601413989039366.png

Opublikowano

Ten lajkowy program nie sciąga całego oskryptowania,kodowania :> Tylko szatę graficzną =] więc i tak dużych szkód nie robi .. ^^

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

Opublikowano

Ten lajkowy program nie sciąga całego oskryptowania,kodowania :> Tylko szatę graficzną =] więc i tak dużych szkód nie robi .. ^^

Pierdolisz jak potłuczony kaźmiż. . .

Nie robi dużych szkód ?

Owszem robi, wielu grafików liczy sobie 800 + zł za grafikę, a koderzy 150 + za kodowanie :).

Na szczęście istnieje ustawa o prawach autorskich, i pozwala takiego delikwenta pozwać <3.

A odszkodowanie , mmm malina ;d.

Opublikowano

Dobre ;D

Bo można sobie zajebac od kogoś wygląd forum i pozmieniac i juz nie ma praw autorskich bo nawet nie bedzie widać ze to edytowane było =)

Opublikowano

UP: Pozmieniać to sobie można oryginalną szatę np forum, albo gotowych szablonów, które ktoś udostępnił za free, więc po co żerować na czyjejś pracy?:P

Opublikowano

Tak to prawda, że grafika pod strone jest droga. Ale dla waszej wiedzy geniusze, zawsze jak wchodzisz na strone przecież pobierasz tą grafike by ją widzieć. -.-

To że mam szablon za milion złoty nie czyni mnie nikim złym. Dopiero gdy go użyje, to już coś

sygna.png
Opublikowano

Tak to prawda, że grafika pod strone jest droga. Ale dla waszej wiedzy geniusze, zawsze jak wchodzisz na strone przecież pobierasz tą grafike by ją widzieć. -.-

To że mam szablon za milion złoty nie czyni mnie nikim złym. Dopiero gdy go użyje, to już coś

Tak masz racje to że masz to jeszcze nie złamanie praw.

Udostępnienie, bądź użycie tej grafiki to już naruszenie praw autorskich.

Ten temat powinien polecieć do kosza.

Opublikowano

lamer to jesteś ty ,temat sobie będzie =p

Opublikowano

Do zapisywania kodu strony html,java i ccs oraz obrazów wysarczy firefox, nie trzeba mieć jakiś specjalne programy.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

@up no ba ! @FriQ rozwiń swoją myśl =p

Opublikowano

Ale macie problemy, ten program jest pomocny, za piractwo tez idzie sie do pierdla i jak sadze nawet orginalnego wina nie macie

sygnaac.png

wowaw.png

Opublikowano

wgl co to ma być chamski program -.-

a co do tutu to cały opis skopiowany z stonki "dobreprogramy"

temat powinien znaleźć się w koszu ;>

Kliknij

"Lubie To" Będę wdzięczny ;>

Opublikowano

Ale macie problemy, ten program jest pomocny, za piractwo tez idzie sie do pierdla i jak sadze nawet orginalnego wina nie macie

To wypierdol swojego nie oryginalnego Windowsa bo pójdziesz siedzieć tak samo pliki serwerowe pochodzą z kradzieży na 100% nikt od tak nie dał za free a nikt ich się nie czepia

64562221938.png

Opublikowano

Ale wy pierdolicie

Zwia mnie XiaO rozjebałem w chuj srv i w co 2/3 temacie na MPC było "XiaO za rozjebianie tego srv masz przejebane idziemy na policje " do dzisiaj czekam az dojdzie liścik do sądu ale nic z tego :>

Nawet podawałem adres =)

Ale cóż tak to juz jest

DUŻO PIERDOLENIA , MALO ROBIENIA !

ŻYJCIE RZECZYWISTOŚĆ KUREWKI !

Opublikowano

@SyS™

Pisz te kurwa tuty na siłę.

Napisz nam jeszcze jak zmienić rozszerzenie.

PS. Gówno umiesz, gówno wiesz.

Tylko mi nie gęgaj, że to tylko wizerunek, bo ja kurwistrzale i bez niego mam szacunek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...