Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dodatek, Powrót do Karkand, co myślicie?

MisSsieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie co do tego dodatku. jak myślicie opłaca sie go kupowac? Czy jednak nie bo za te kilka map, broni i jakis tam perdolek placi sie praktycznie jak za polowe gry... O_O Czy duzo graczy ja kupi? Po prostu zalezy mi na Waszych wypowiedziach bo nie wiem czy to kupic czy tez nie ^^

P.S. Po kilku odp. temat mozna zamknac.

@edit

Jest jakiś dodatek do MW3?

Opublikowano

Ja póki co nie kupuję i chyba jest jeszcze za wcześnie by mówić "czy warto, czy nie" ponieważ jeszcze nikt na tym dodatku nie grał.

Zresztą najlepiej kupić jakiś czas po premierze, wtedy chociaż "może" będzie połatany dodatek.

veteran-icon-bf2.pngveteran-icon-bfbc2.pngveteran-icon-bf3.pngveteran-icon-bfheroes.pngveteran-icon-bfp4f.png

Gawrosz-PL.png

Opublikowano

Jest jakiś dodatek do MW3?

Nie, jeszcze nie.... (BTW. nie pomyliłeś działów, co do tego pytanka ;D ?)

@TOp

Według mnie- niewiele osób kupi ten dodatek. Nie opłaca sie to- szczególnie do BF'a

(moje zdanie, nie musisz sie nim sugerować)

Opublikowano

Nie, jeszcze nie.... (BTW. nie pomyliłeś działów, co do tego pytanka ;D ?)

@TOp

Według mnie- niewiele osób kupi ten dodatek. Nie opłaca sie to- szczególnie do BF'a

(moje zdanie, nie musisz sie nim sugerować)

Nie chcialo mis ie robic tematu w MW3 po co mam zasmiecac forum? :P

Aha to dobra dzieki, jednak narazie poczekam z kupenm tego. Po za tym narazie i tak za szybko w bf'a nie pogram... (taki komputer sobie zazyczylem ze teraz kase do konca stycznia bede zbieral ^^ ) Ale oplaca sie :P

@edit

Zaraz Ci wysle na PW powiesz co o nim sadzisz :D

@down

Znajac mnie to pewnie i tak kupie ^^ Ale i tak dopiero pod koniec pod koniec stycznia/poczatek lutego.

Opublikowano

Opłaca się kupować. Jeśli bawisz się grając w multi, to to jeszcze cie bardziej rozbawi. Nikt nie kupi? U mnie w klasie już 7 kolegów zamówiło z Origina Pre-Ordera tego dodatku + ja czyli 8.

Opublikowano

te mapki w dodatku bardziej mi się podobają niż te dotychczas... warto kupić według mnie

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

A jest jakas strona ze wszystkim co bd dokaldnie w tym dodatku? Jakie mapy i inne duperele? Z jakimis ss'ami albo filmami?

Wiem, wiem leniwy jestem. Ale do wujka Google mam za daleko...

@edit

Czy to wszystko?http://battlefield3polska.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=530:back-to-karkand&catid=56:dlc&Itemid=511

+ Jak kupie dodatek w Anglii a pełna wersja gry jest po Polsku(bo kupilem w PL) to dalej wszystko bd po PL? Czy musze kupic w PL?

Gość malutki688
Opublikowano

kolejny raz zadam to pyatnie, czy powrod do karkand bd odzielna gra tak jak vietnam w bc2?czy tak jak w seriach cod bywalo ze normalnie w grze podstawowej byly DLC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...