Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft klatkuje ostro ...

PanEnderman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam laptopa oraz komputer stacjonarny . Laptop się zepsuł więc muszę przejść na kompa i przechodząć do rzeczy .

Mam słabego kompa . Gram w minecrafta na najsłabszych graficznie opcjach i jakoś idzie ... ale po 10 minutach grę tak tnie

że nie da się grać ani nawet gry wyłączyć -.- proszę o pomoc lub o rozwiązanie problemu :} dziękuje

Opublikowano

Wychodzi na to, że jakiś układ ci się grzeje. Otwórz obudowę i dokładnie przeczyść komputer, jeśli to nie pomoże, to ściągnij jakiś program do mierzenia temperatury procesora,karty graficznej itp., gdy już to zrobisz to podaj temperaturę, postaram się coś wymajstrować, prócz tego podaj jaki masz komputer, procesor,kartę graficzną, pamięć ram, jaki system(jaki i ilu bitowy), oraz dysk twardy i płytę główną jak dasz radę.

Opublikowano

Mam tak samo i wtedy to wina Procek/Ram dlaczeko łamanie? Bo raz procek się przegrzewa raz ram się grzeje (bez radiatorów ma prawo i jeszcze blisko radiatorów procka) ramu mi używa maks 200mb (f3) + java ok 700mb ram zostaje zapas ok. 100mb powiedz ile masz ramu i proc coś zdziałamy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...