Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Z ostatniej chwili - Notch zrezygnował z prowadzenia minecrafta @@@@@@@@

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Markus poinformował nas na swoim blogu, że rezygnuje z posady głównego dewelopera Minecraft’a na rzecz Jensa. O co chodzi?

Oto jego słowa po przetłumaczeniu na polski:

„Od wczoraj Jens Bergsten jest nowym głównym deweloperem Minecraft’a. Będzie miał najważniejszy głos w podejmowaniu wszystkich decyzji dotyczących rozwoju, więc stanie się jakby moim szefem. Obiecałem mu, że nie będę wykorzystywał mojej rangi wobec niego. icon_wink.gif

Pracowaliśmy razem nad Minecraft’em przez rok i jestem zdumiony jak dobrze jesteśmy zsynchronizowani, jeżeli chodzi o tworzenie gry. Kiedy nie zgadzamy się w jakiejś sprawie, to dyskutujemy nad tym i w rezultacie otrzymujemy nawet jeszcze lepsze rozwiązanie. Jens jest wspaniałą osobą do współpracy i jestem pewny swojej decyzji przekazania mu kierownictwa nad rozwojem Minecraft’a.

Jeżeli chcecie się z nim skontaktować, możecie to zrobić na Twitterze – @jeb_ oraz mailowo – [email protected].

Ja odpocznę sobie przez jakiś czas, a później wrócę do pracy odświeżony i pełen energii. Będę dalej pomagał przy Minecrafcie, ale również zacznę pewien nowy projekt.”

Taka informacja może trochę martwić, ale Markus nie odchodzi ze studia, tylko będzie trochę mniej skupiony na samym Minecrafcie. Przyszłe aktualizacje nie powinny stracić na jakości, przecież sam Jens poświęcił bardzo dużo czasu tej grze i wiemy na co go stać.

Patrząc z drugiej strony, ciekawe co przyszło Notch’owi do głowy?

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Jestem na prawdę bardzo zdziwiony.

Ta decyzja została podjęta tak nagle i pochopnie.

Zobaczymy, mam nadzieję że aktualizacje będą dalej dobre- takie jak były ;)

Opublikowano

Hmm... szkoda że Notch odchodzi, ale cóż. Jens na pewno sobie poradzi. Notch niech ma trochę odpoczynku po tym całym ,,myśleniem" nad MC.

Należy mu się, ja myślę że dalsze aktualizację będą jeszcze bardziej fascynujące :)

23364451.jpg
Opublikowano

Hmm... Ciekawe... :P Taki nagły zwrot akcji. :P Ale Notch'owi się należy odpoczynek. Wykonał kawał dobrej roboty. :P Zastanawia mnie jedno :

Będę dalej pomagał przy Minecrafcie, ale również zacznę pewien nowy projekt.

Hmm... Ciekawe co to bd za projekt. :P Może wpadł mu do głowy kolejny tak zaje****y pomysł na grę jak Minecraft. :D ^_^

Hmm... szkoda że Notch odchodzi, ale cóż.

Nie odchodzi. ;) Czytaj ze zrozumieniem. :P Robi sb przerwę, tzw. wakacje. :D

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

W sumie to Notch nie odchodzi tylko idzie na urlop, nie dziwie mu się, po takich oczekiwaniach ludzi, nerwy mogą wysiąść.

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

szkoda ze wziął sobie wakacje ale z drugiej strony jak powróci do tworzenia MC to będą może lepsze wersje...

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

Po co to jest podpięte? Temat będzie nadal na pierwszej stronie a jutro sprawa uciechnie

//Unpined.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Panie Kidmodzie czy nie jest to skopiowane z pewnego minecraftowego forum?

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Panie Kidmodzie czy nie jest to skopiowane z pewnego minecraftowego forum?

Tak jest. Wiem nawet z którego, ale nie powiem. :P Wystarczy wstukać w google kawałek tekstu. :P Skopiowane...

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...