Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lineage 2 F2P Innova

Engineer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam sporą ekipę do gry oraz założenia klanu w Lineage 2 na Innovie :)

Dzis innova wychodzi:)

Jak ma wyglądac podanie ?:)

Nick :

Serwer : (jeżeli będą dwa to powiem jaki) :)

Dlaczego ty :

Ja osobiscie jestem początkujący w tą grę więc jeżeli będzie spora ilośc osob to wybiore przywodce do założenia. Jak ogarne ja założe :D

Możliwe że nam załatwie TS 3 kanał lineage :)

Opublikowano

Nick: najprawdopodobniej Rothen, Shako lub Istariel (chyba, że nie zdąże to wtedy coś wymyślę :P )

Serwer: zależy od ich ilości

Dlaczego ty: Dlaczego ja? A dlatego, że w L2 gram już dobre 7-8 lat na wszelkiej maści privach. (od low rate off like do stuck subek ) Kilka razy hero SH :) Klan mogę założyć ja tylko trzeba będzie zebrać jakieś fundusze :)

Pozdrawiam

PS: Beta l2.eu kończy się 07.12.2011 i wtedy ruszają na świeżo więc proponuję do tego czasu poczekać :)

24764889.png

Zamknęli mi serwery do Fify 10...

Dzikimati1972.png

bitwalineage2ryspz4.png

Opublikowano

Dlaczego ty: Dlaczego ja? A dlatego, że w L2 gram już dobre 7-8 lat na wszelkiej maści privach. (od low rate off like do stuck subek ) Kilka razy hero SH :) Klan mogę

Dobry jesteś ;) w wieku 7 lat grać w L2

Engi - Spokojnie jak serwer ruszy na dobre to można coś pomyśleć osobiście nie grałem z wielką fascynacja w L2 ale przechodzi na innove kilku znajomych z ncsoftu więc pewnie i ja do nich dołączę ;) zgadamy się na bank :)

Opublikowano

@up

To nie jest żadna ściema :P Żeby nie było :)

L2 to jedyna gra, która wciągnęła mnie na tak długo :)

Lineage 2 mam w jednym palcu więc zawsze pomagam nowym graczom :)

W sumie i tak zastanawiam się czy nie założyć klanu na Innovie (jak zwykle McDonalds ;p) gdzieś tak po zrobieniu 3 profy :D (dzięki temu nowi gracze będą mieli jakiś "lepszy" start na offie :) )

24764889.png

Zamknęli mi serwery do Fify 10...

Dzikimati1972.png

bitwalineage2ryspz4.png

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Pisz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/700283-szukam-osob-do-wspolnej-gry/

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...