Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbocenie

Michu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie mam bocić kbotem? 13 lvl fs [+230k osłon ]vega.

-Gdzie na alienki

-na boxy

-i alienki + boxy

Na alienkach i boxach na 1-8 zebrałem w pól godziny 700 uri a to dla mnie bardzo słaby wynik

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

mapa x-6 jest troche zla do bocenia poniewaz zawsze sie znajdzie jakis gracz ktory bije kubika z kamikadze a kbot jak dostanie hita z kamikadze 3 to zacznie uciekac , polecam ci mape x-7 ja tam boce i jestem zadowolony.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

1/8 to baza własnie na drugiej gali:D najlepsze wyniki sa chyba wieczorkiem tak od 17 najwięcej ludzi więc dużo boksów

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Tak jak wyżej powiedzieli. Oczywiście na szansa spotkania wrogiego statku na x-6 w dzień jest nikła, dlatego polecam właśnie nią.

Opublikowano

ooo , na takich serwewrach to kubiki biją ci z top 10 recznie 24/h. Nie polecam goraco 1-6 , peklem chyba z 10 razy . Wszystko przez kamikadze. Cały czas obrywa , dostaje pary razy pozniej na calej mapie proty i ded ...

Opublikowano

wiem, dlatego mówię że nie warto na 1-6

PS. na forum pedobota widzę że wiele userów z tad:D ty, noob, gameoverman i pełno innych :D sama smietanka:D

nie wchodz mi polskie znaki : a, s,

bardzo za nimi tęsknie, jak je przywrócić?

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...