Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]FightMT2 [Pl][DEDYK]

Finesse990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

4x 2.66+ GHz

ram.png

16 GB

net.png

100 Mbps

linki.png

web.png

fightmt2.pl

reg.png

http://fightmt2.pl/fightmt2/index.php?x=register

klient.png

http://www.wupload.com/file/256032509

rank.png

http://www.fightmt2.pl/fightmt2/index.php?x=rankp

is.png

na stronie

ip.png

brak...

status.png

na stronie

pl.png

http://www.wupload.com/file/2603976027

skan.png

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=0e839a036219cd7fc250e174a6896b96fd3966dbacab26df6a3f69b9eb9708eb-1322838188

info.png

SERWER STARTUJE DZISIAJ O 18:00! (2.12.11)

NIE ZWLEKAJ! WALCZ O CZOŁÓWKĘ SERWERA!

npc.png

a404a5fc4461.jpg

start.png

c4f30cc78361.jpg

ulepszacze.png

Od itemków na 65lv+

(wyjątki)

exp.png

400%

drop.png

200%

yang.png

330%

video.png

Zamknieta.png

kontakt.png

forum,serwer,ts

team.png

[GA]Finnese

[GM]Angelus

autor.png

Na start:

Gracze na start otrzymują podstawowe ekwipunku niezbędne do rozpoczęcia gry. Otrzymują rÓwnież wierzchowca na 5 minut i konia bojowego z 11lv.

Max Lv:125

Max Status:125

Biolog:

Misję u biologa są przerobione. Rzeczy można oddawać co sekundę, nagrody u biologa są rÓżne, do wyboru. Nie zapomnieliśmy

rÓwnież o klasach magicznych przy nagrodach za misję.

System ulepszeń:

Na serwerze można robić epickie eq z stalki. Miecze 65lv.

Po pomyślnym wyniku sondy na forum serwera będzie dodana możliwość robienia z:

hełmu 80lv- epicki hełm

zbroi 90lv-zbroja 95lv

epicka biżuteria

Na serwerze jest możliwość ulepszania kd od +0

Nowe mapy:

-zombie v1

-zombie v2

-kraina smoka

-komnata smoka (grota v3)

-kraina (niespodzianka)v1

-kraina(niespodzianka)v2

Nowe Bossy:

Na zombe v1 jest dodany boss minotaur. Jest też boss w krainie smoka. Jak i rÓwnież boss w grocie v3. Będzie rÓwnież dodany boss do zombie v2.

Metiny 95

W grocie v1, v2 i zombie v1 respią się metiny z 95lv dodatkowo będzie metin na 110lv w zombiev2.

DT:

Dt zostało zmodyfikowane, po zabiciu ripera pojawia się niebieska śmierć. Mamy 5 minut by ją zabić, jeśli nam się uda pojawia się trzech kowali.

Ulepszacze:

Na serwerze jest urozmaicony drop ulepszaczy. Ulepszanie ekwipunku nie będzie nudne. Ulepszacze są potrzebne dopiero od 65lv.

Drop:

Na serwerze dropią szkatułki blasku księżyca . Drop z nich jest inny niż na np zaczyna się o sztabki 500k aż po perłę. Oczywiście drop jest przystosowany do gry. Są rÓwnież szkatułki heksagonalne, ktÓre dropią z metinÓw. Z metinÓw również możemy otrzymać 5 bon.

Bony:

Bony są jak na pl, lecz usuneliśmy te najsłabsze by było można łatwiej zrobić ekwipunek. 6/7 bonu nie ma.Na serwerze znaduje sie kamyk duchowy który powoduje że skill jest z G1 od razu na P ...

SS:

smokv3.jpg

zombie2.jpg

zombie1.jpg

wojomalpy.jpg

wierzchowce.jpg

smok.jpg

minotaur.jpg

metin.jpg

malpy1.jpg

lordmalp.jpg

dt.jpg

stopka.png

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kocham debili co dają launcher o połowe mniejszy niż client , rozstrzelać normalnie takich jak wy , istnieją inne wyrażenia niż na stronie , debilne ss , nie wiem skąd taki głupi pomysł . Prezka 5/10 serwer nuuuuda ....

Opublikowano

zero nowosci jak dla mnie taki sobie... 4/10 fajna sprawa ze dodaliscie ulepszanie kd od 0 nie wbije;p

JurexGCW

Opublikowano

Proszę o zamieszczenie lonchera (pliki: root, local i ikona do startu) ponieważ chcę sprawdzić serwer i napewno wiele osób podepnie sie pod moją prośbą

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

serwer zwykły(nic nowego), i pomysł z tymi ss faktycznie głupi, mimo to wbije na serwer zobaczyć co i jak.

sygn23a2.jpg
Opublikowano

Ku*wa chcecie tyle nowości?! wypiepszać na zagraniczne serwery, tam macie latające koty,szczury F11 i inne szmelce.

@Topic, serwer zdaje mi się FAIL'em, nic w prezce nie ma, wszystko odsyła do strony, hmm... podejrzane zdeka.

Do tego pliki na hostingu wupload - maja hajs za pobierania... ja się nie rejestruje zeby nie bylo wpadki, ze strona tylko do wylapywania hasel ;]

Jeżeli posiadacie luncher/spolszczenie dodaj je do Publikacji i do Niego skan.

A nie zwrócisz mu uwagi, że prawie nic nie wypełnił w prezce? (ip, itd..)

/Informacje są zamieszczone dobrze.

Eh, ale mimo wszystko powinien dodać, żeby było estetycznie + te ssy nieczytelne i oczojebne.

nie ma mnie tu

Opublikowano

Ymm dajcie tego launchera mniejszego... a pozatym jak jest ze skilami 1 kamyk p ? i 6th skil jest ? Iiii jaki wgl. max lvl system ulepszenia itp. podacie jakiś , jakie max staty.. ?

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Ymm dajcie tego launchera mniejszego... a pozatym jak jest ze skilami 1 kamyk p ? i 6th skil jest ? Iiii jaki wgl. max lvl system ulepszenia itp. podacie jakiś , jakie max staty.. ?

6 skilla niema,max lv:125,max status 125,system ulepszania głównie są to perły jak i nowe ulepszacze nigdzie niespotykane...

Opublikowano

A są jakieś inne bronie epickie niż np syrek bezdy ?

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Opublikowano

Po co tu 125 wbijac jak nawet zadnych broni nie ma ani nic jak syrek pewnie na 80 tylko ... Nie kimie takich serwów dodajcie jeszcze jakies bronie bo nikomu sie nawet 90 pewnie niebedzie chcialo wbic.

sygnav2.jpg

sygnaxd.jpg

Opublikowano

@UP, fajnie mógłby to ustawić, zwiększyć atak syrkowi, syrek +9 od 92, i śmiercionośne, zwiększyć atak do 1,5k i na +9 żeby było od 125 ;]

@topic, no dodałeś, szkoda ze linku do is nie dodałeś, bo psuje wygląd, w adres ip wpisz że nie podajesz i tyle.

ogarnij te wrzucanie na wupload, przecie jak pare osób ściągnie z innego hostingu, to dużo nie stracisz ;<

nie ma mnie tu

Opublikowano

1.5k ataku ? Czlowieku ogarnij... Przy bonach z pl kazdy by na skila padal najlepiej hak by byly jakies bronie moze na 80 100 i 120 cos kolo tego i bez kosmicznego dmg i jak by bylo np 3-5k hp w bonie..

sygnav2.jpg

sygnaxd.jpg

Opublikowano

Ja pier serw niewystartowal a dzieci juz zapraszaja do swoich nobskich gildi...

sygnav2.jpg

sygnaxd.jpg

Opublikowano

Cosa sam jestes gowno. ze znajomi cie palcami wytykaja i boja sie do ciebie podejsc to nie nasza wina, wybacz

Najczesciej osoby ktore kogos nazywaja dzieckiem maja max 15 lat wydaje mi sie ze to tyczy sie takze ciebie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...