Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JAK USUNAC SNIEG [HOT]

XXlizakXX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak usunąć śnieg z mapy? Otóż patrze save byl z alphy bez sniegu. Nagle patrze a tu w 11w48a zaczął mi padać po chwili śnieg. Na całej prawie mapie jest śnieg, a ten śnieg mi przeszkadza. Za pomoc dam save !

Opublikowano

Jedyny sposób to go ręcznie usunąc... Polecam pochodnie rozstawić...

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

można też zawsze jeżeli masz world edit wpisać komende /up 100 zaznaczyc ppm toporkiem isc do innegfo miejsca znowu to samo tylko zaznaczyc lpm i wpisac //set 20 i w tedy masz szyby w najwyższym miejscu i nie pada ci ani deszcz ani śnieg :)

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Jest wiele sposobów by śnieg usunąć... Ale mi najlepiej zadziałał ten: Zrób zapalniczkę i postawiaj gdzie nie gdzie koło śniegu.. Pochwili Zniknie ;) Sposób ten bez zbędnych cheatów ;)

Daj + jeśli pomogłem :D

marihuanapan.jpg
Opublikowano

jak juz masz budowle to uzyj mc edita i przenies sobie z jednego save-a na drugi niestety nie wiem jak to robic wiec sprawdz

GPU: MSI GeForce GTX 1070 GAMING X CPU: Intel Core i5-6600K Mobo: Asus Z170 PRO GAMING RAM: Corsair Vengeance LED, DDR4, 2x8GB, 3000MHz, CL15 PSU: Corsair RM550X Cooler: be quiet! Dark Rock 3 Case: PHANTEKS Eclipse P400S SSD: Samsung 840 EVO 250GB HDD: Western Digital Red 3TB Audio card: Creative Sound Blaster ZxR 

Monitor: Benq Zowie XL2411 144Hz Keyboard: Razer BlackWidow Chroma Mouse: SteelSeries Rival 300 Mousepad: SteelSeries QcK+ Headset: HyperX Cloud Black 

Opublikowano

no nie jest ale zobacz jest tam pokazane jak usuwać i to samo możesz zrobić ze sniegiem ;p

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

Opublikowano

Tam niegdzie nie ma. Jest jedynie teksturka ale ja teksturek nie chce. To jest bez sensu jak jest teksturka ze sniegu nie ma. Lepiej całkowicie usunac. ZA POMOC DAM SAVE (NA PW) ORAZ SKAN I SS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...