Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restart Longjuyt2

MarcinR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z pewnych zrodel, dowiedzialem sie, ze restart yt2, ma byc juz jutro.

Nie pytajcie skad to wiem, bo i tak nie odpowiem. Nie wierzysz ? Twoja sprawa.

Temat NIE dla niedowiarkow ;x

Opublikowano

Autor postu po co spamisz jak by byl restart to by pisalo na jednym z niemieckich for (nie bede pisal nazwy bo dostane warna/bana xD)

Opublikowano

Omg, wy chyba czytac nie umiecie.. Pisze, ze nie musisz wierzyc, to idiota i tak cos musi napisac. Kto was kurwa pyta o zdanie ? Banda kretynow.. Nie wazne, ze naliczanie postow wylaczone, i tak musza spamic..

Opublikowano

Cytat z strony głównej metin35

"wszystkie 4 obszarach będą otwarte na 12:20, perełek będzie bezpłatny NPC, jesteśmy przeniesienie sprzedaży przedmiotów, +5 kamiennych i innych. Prosimy o kontakt ICQ i MSN, aby otrzymać monety z powrotem, jeżeli przed zakupu monet"

all 4 areas will be open on 12:20, pearls will be free in NPC, we are selling transfer items, +5 stone and others. Please contact ICQ and MSN to get coins back if before you bought coins

"wszystkie 4 obszarach będą otwarte na 12:20, perełek będzie bezpłatny NPC, jesteśmy przeniesienie sprzedaży przedmiotów, +5 kamiennych i innych. Prosimy o kontakt ICQ i MSN, aby otrzymać monety z powrotem, jeżeli przed zakupu monet"

co do tego to znak że nie usuną kont pomogłem to 5 milewidziana ;p

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

ma byc reset bo gadalem z gm'em tylko o 12 czasu chinskiego czyli u nas o 6 rany czy jakos tak a perły bedą tylko dla tych ktorzy zloza zgloszenie za poniesione straty z 1 resetu czyli utrate smoczych monet itp......

NIE MAM SYGNY ALE MOŻESZ POMÓC DAJ - TO MOŻE WSZYSTKO ZMIENIĆ

Opublikowano

Jezu Poco powtarzacie.

A ty marcinR jesteś idiotą i tak każdy wie od 3 dni że to nie restart tylko wszystkie konta mają być usunięte bo jest to serv beta i że będą perły darmowe i dodadzą exp i drop x1000

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Bambus, to ze jestes modem, nie oznacza, ze mozesz sobie na wszystko pozwalac. Beta - Czyli bedzie restart idioto, kazdy i tak wie, ze jestes 12-letnim dzieckiem.. "Poco" pisze sie osobno baranie.. A moze to, ze byles modem ? Nie czytalo sie regulaminu, hm ? Takie dziecki specialnej troski powinno sie tepic !

Opublikowano

Znalazl sie kolejny obszczymur..

A Ty nie spamisz, pomysl czlowieku, powtarzasz posty, ktore wczesniej napisali, i po co ?

Pomysl zanim napisze, pozdro.

A tak poza, to ten babus sobie zasluzyl, niby dlaczego juz nie jest modem ?

Po 1.Ma 12 lat

Po 2. Dawal warny za nic - Taki Mouthains, w prawdzie nie bylem za nim, ale zostal zbanowany za nic..

Jest bardzo wiele powodow, juz on o tym wie, wiec lepiej trzasnij sie w lep, zanim cos napiszesz.

@Bambus, nie dostaniesz 2 szansy, straciles ja.. ; ] I bardzo sie z tego ciesze ; x

Opublikowano

Nie wykłócać się, pl0x...

To informacja zapewne fake. Są ich setki. A Bambos nie jest modem od jakiegoś półtora tygodnia. Gratuluję szybkości reakcji (refleksu ;d)

reklama RMCF1902

Opublikowano

Teraz prawdo podobnie jest jestem pewien na 99% bo gm pisał na wołaj

Opublikowano

cysio ty masz downa?sory że cie obrażam ale chyba każdysie zgodzi ze nie da sie zrobić tak ze jedni mają u handlary perły taniej a niektóży drożej.go jest bez sensu chyba

Opublikowano

Z tego co wiem to bedą zaras po restarcie za free albo jutro o 6:?? coś z rana ( ma być event chyba )

Opublikowano

jak już wszyscy będą mieli za taką samą cenę ;f i nie ma wyjątków

Opublikowano
Nie potrzebny tutaj spam więc nie udzielaj sie lamusie ;]

mowiles to chyba do siebie ;]

@topic

gm pisal na wolaj niedawno ze 1 bedzie restart czy cos takiego ;p

30284.png

20764.png

Opublikowano

Czego sie kłócicie i spamujecie w tematach jak byscie nie wiedzieli od czego jest "PW".

Co do tematu to nie jestem pewien ale ma byc okolo 6:30 na czas polski ale moze tez byc resetowany na czas niemiecki nie chinski, o ile wiem serwer tam stoi. Miejmy nadzieje ze bedzie o 6:30 im wczesniej tym lepiej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...