Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Nowe itemy by Konkretny :)

Konkretny

Ekwipunek Konkretnego :P  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba wam si? moja praca?

• Tak, bardzo ?adna :)
      76
    • ?adna
      21
    • Mi si? nie podoba..
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak wracając, podobają mi się te dziwne itemki pod kwiatkami. 7-11 linijka z lewej. Za co to będzie robić? ^^

To nic nie robi.

To są ikonki które będzie można Sobie wgrać i samemu nadać co ma który item robić.

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja też się cieszę że dalej się rozwijasz i dobrze Ci to idzie ja niestety na razie robię czasem itemy na zamówienie dla różnych serwerów, itemy niepubliczne bo nie mam zbytnio czasu. Nawet rzadko zaglądam na mpc już. Itemy pierwsza klasa. Może kiedyś stworzymy coś razem :D

reymysterio-sygnatura-psdcopy.png
Opublikowano

oj jejku dziękuje bardzo :) Bardzo miło się czyta takie posty ^^

@ Speader22 - thx :)

@ Glinka333 - Hmm...pewnie po otworzeniu serwera czyli jakoś za tydzień/dwa

+ zostanie dodana nowa kolekcja :)

@ RoronoaZoro - jako nowe kd :D

@ 'WJoy - spokojnie bd. git dopasowane ;)

Opublikowano

No,no, niby to już nie metin, ale fajnie wygląda. Widać, że znasz się na rzeczy i umiesz robić to co robisz.

Można wiedzieć na jakim serwerze się ukarzą? Za pewne satab, chyba że już nie istnieje.

fb.com/myrodj

Opublikowano

No,no, niby to już nie metin, ale fajnie wygląda. Widać, że znasz się na rzeczy i umiesz robić to co robisz.

Można wiedzieć na jakim serwerze się ukarzą? Za pewne satab, chyba że już nie istnieje.

Dziękuję, nie to nie SATAB!!!

Z wyżej wspomnianym serwerem nie chcę mieć nic wspólnego. Odszedłem z własnej woli i na pewno tam nie wrócę :)

Co do serwera na jakim się pokaże to jeszcze nie chcę zdradzić bo to będzie niespodzianka :)

Opublikowano
To nic nie robi. To są ikonki które będzie można Sobie wgrać i samemu nadać co ma który item robić.

Pytałem za co to będzie robić w jego cliencie ;)

nie ma mnie tu

Opublikowano

sory kolego. jak na moje to nie bardzo . niestety. nie bierz tego do siebie. jak na moje za bardzo bajkowe/4story. ale podobają mi się tylko biżu. pjonteczka.

Combat 18.

Opublikowano

Rozumiem owszem są troszkę bajkowe, ale nie wszystkie ;)

Wiadomo że wszystkim do gustu nie przypasuje ;p

Jednym się podoba innym trochę mniej a i zdarzają się tacy którym w ogóle się nie podoba :)

Ale o to chodzi :] Moje pracę są coraz lepsze i próbuje coraz bardziej przypasować do waszego gustu dla tego bd. robił:

a) Przedmioty dla serwerów 4fun

B) Dla serwerów medium

c) Dla hard

Powstaną 3 kolekcje itemków w limitowanej serii :)

Opublikowano

Moglibyście nie brać itemów z innych gier typu Sacred / Lineage II / 9Dragons ...

bo widze, że pare itemków się znalazło stamtąd ...

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Opublikowano

Dziękuję :)

Na jakim serwerze się pojawią?

- To jeszcze tajemnica ;)

Kiedy udostępnię paczkę na mpc?

- Może na święta :]

Opublikowano

Bardzo ładne a itemy co urozmaicą grę na prawdę się przydadzą a nie jakieś ipody mp3 czy piwo banalne i głupie a takie to fajne i nadal podtrzymują klimat gry :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Nie Polecam !

Nie dawno poznałem prawdziwe oblicze autora..

A ja nadal proszę o umieszczenie napisu: Itemy by Konkretny lub ich usunięcie z serwera.

Jeżeli się nie dostosujecie do mojej prośby poproszę Moderatora o zamknięcie zapowiedzi.

Nikt bez pozwolenia nie będzie przypisywał mojej pracy sobie! :angry:

1. Nie są to Jego (w większości) przedmioty, tylko skopiowane z innych gier.
  2. Autor chce pochwałę gdy doda je do Download
  3. Autor chce notkę (Patrz UP)

Moim zdaniem ziomek przesadził, wolę sam sobie wykombinować itemki niż by Ktoś jeszcze się upominał o notkę w prezentacji serwera.

PS.

To tak jakby ktoś w plikach serwerowych napisał że trzeba dodać adnotacje bo prawa autorskie są Jego, chociaż w rezultacie wychodzi że Technik poświęci więcej uwagi na to

Pozdrawiam,

Tesket

Opublikowano

@UP, masz rację. Ten cały Konkretny za bardzo przesadza, uważa że wyciągnął z innych gier ikonki i pozbawił tła to już wielki kox i nie można tego używać... sam mogę pobrać clienta innej gry i wyciągnąć ikony, pozbawić tła i robić sobie z tym co tylko ze chce ...

1367591241-U459639.png

Opublikowano

@Tesket - jak nie wiesz to nie pisz głupot, proszę Cię.

A teraz wyjaśnię to co napisałeś.

1.Nie są to Jego (w większości) przedmioty, tylko skopiowane z innych gier.

Odp: Tak, owszem nie są, ale co z tego? Mało jest osób które potrafią wyciągnąć dobrej jakości ikony i je poprawić.

2.Autor chce pochwałę gdy doda je do Download

Odp: Nie chcę, gdy pracę są umieszczone na forum.

3.Autor chce notkę (Patrz UP)

Odp: Również nie chcę, ale gdy pracę są umieszczone na forum.

No a teraz odpowiem na to o co mnie oskarżyłeś.

Jeżeli już coś kopiujesz z zapowiedzi to skopuj all moich wypowiedzi, a zapomniałeś o jednej istotnej którą napisałem wcześniej:

Proszę o dodanie: "Ikony by Konkretny"

Bo to że daje na inny serwer i pozwalam na ich używanie nie oznacza że można je rozdawać, oraz przypisywać je sobie.

(a sprawę z tymi ikonami wyjaśnię sobie z Czesiem bo to przesada)

- Nie dawałem ja na mpc

- Te itamki wykonałem na zamówienie dla innego serwera i tylko wyłącznie dla niego, a osoba która je dostała bez uzgodnienia ze mną je rozdaje.

Więc krótko mówiąc używał moich prac wykonanych dla innego serwera.

Bez mojego pozwolenia.

To tak jak byś zrobił komuś stronę internetową czekał na zapłatę za pracę, a ktoś inny by jej używał.

Proszę o zmianę postu bo dla mnie to jest obraza bo nigdy nie prosiłem o dopisek że pracę są moje w momencie gdy umieściłem je już na forum.

Tak to teraz bywa że ludzie oskarżają kogoś bez 100% pewności, a Ty kolego nawet nie przeczytałeś poprzedniej strony w zapowiedzi serwera z którego wziąłeś cytat.

Tesket więc to tylko i wyłącznie świadczy o Twoim podejściu do innych.

Opublikowano

Powiem tak, jak wiadomo wszystko z czasem traci nasze zainteresowanie (przynajmniej większość ) dlatego nowe itemki to bardzo fajna rzecz, a wiesz co .. a gdybyś tak pozmieniał skórki wszystkich itemów ? :) Tzn, nie dodawał nowe tylko edytował wyglądy zwykłych rzeczy .. Typu np.. Stal.. żeby w ogóle stali nie przypominała (z wyglądu) pewnie wzbudziło by to ogromne zainteresowanie :)

"Jeżeli robisz byle co, stajesz się byle kim"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...