Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Kolejki znowu wróciły.

Sav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wolę poczekać to 1h na west eu . Niż grać z tymi ********* ruskami !!! Na WEST dużo wyższy poziom .

Jak wszyscy się tam przenieśli to już nie ma wysokiego poziomu. Btw. przed chwilą chciałem zagrać na east ale jak zobaczyłem że goście wzieli 3 tanków to wyszedłem.

1325709277-U24240.png

Sygna i avatar by *ZiomQ*

Opublikowano

@up

ta ja raz na east gralem z 5 AP postaciami... mam nadzieje ze te noobki z east nie przejda na west bo narazie gra sie dobrze (w przeciwienstwie do east gdzie nawet na rankedach graly nooby) czasem trafiaja sie naprawde silna druzyna na rownie dobry przecwiny team , taka gra to przyjemnosc ale dlugo trwa. 75minut :D

Opublikowano

East - Nadal są nooby, pomimo spadku zaludnienia, i tak macie przesrane.

West - obojętnie jaką grę nie wybiorę, 1-2s czekania i już mogę wybierać postać.

Prawda jest taka, że na east od zawsze były nooby, na west przeniosło się dużo osób, ale na szczęście nie aż tak dużo tych tragicznych.

Gra mi się na razie dobrze, pomimo GIGANTYCZNYCH lagów, których na East nie było, wolę być tam gdzie jestem, aniżeli wystartować rankeda z jakimiś ruskimi popierdolcami, co mi wybiorą 4 junglerów, SPAM na czacie, ale chuj, żaden nie wyjdzie, grają na złość.

Współczuje wam ludzie z East! Ale pamiętajcie, dzięki wam, nam na West gra się lepiej! < 3

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

@topic Polecam do 30 lvl grac na west a po 30 (juz z full teamem) przenieść się na east.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

i na west i na east zdarzaja sie ogarnieci gracze i trolle , tyle

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...